asyaa15 Bol bol su içiyorum evet ama lavobadan çıkamıyorum her bardagın sonunda lavobadaym 😂 24 hafyalıgz daha. Klozette uyuyasım geliyo bazen walla nası olsa yataga gitmeye gelicek diyorum 😅ben gibi olanlar
Angello asyaa15 ay benimde oyle ya gece kalmak mafediyo bi gozum kapali gidiyorum resmen 5-6defa kalkiyorum net yani gece gunduz gene sayisini bilmiyorum
Gizem3410 asyaa15 27+1 bende öyleydim bi kaç gündür dün idrar testi verdim ve enfeksiyon olduğunu öğrendim yarin kendi doktoruma gidip ilaca başlayacağım 🙄
asyaa15 Angello walla bnede anlamadım dün kontrolüm vardı bi sıkıntı olsa sölerdi herlde büyüdükce sıkıştırıyormu ki
yasemin13_ Gebeliğin son haftalarında daha çok çıkıyorsunuz bebek mesaneye daha çok baskı uyguluyor 🥺
asyaa15 Gizem3410 yaa Allah korusun tehlikeli bi durum aslında ihmale gelmemesi lazım yani. Dün gitti bnde ama bsey demedi dr um. İnşalkah normaldir hersey.
asyaa15 Caglatpl 😁 aynen bnde birden gelince suyum neyi iniverirde bilemem die korkarım daha erkn ama aklıma geliyor walla