Tubakarahan 30 haftalik gebeyim alt bolgemde vajina degil de genital bolge tabir edilen yerde agrilarim oluyor hele bir gun yuruyemez olmustum drumla paylasmadi henuz. Boyle bir sıkıntısi olan var mi
Ozgesn Tubakarahan bende 22+1 im bende de oldu 2 gün önce eğilemedim bian sonra geçti ara ara geldi gitti agrı 🤷♀️
Aybuke_veli Tubakarahan benimde öyle cnm çatım ağrıyor ve bacak aram ağrıyor bebek aşağıya indiği için normalde 33 haftanın içindeyim ama gelişimi iki hafta önden gidiyor dedi doktor 35in içinde benimde bebeğim
Nursonunbu Magnezyum eksikliğindenmiş benimde doktorum bana vitamin falan yazdı iyi geldi doktorunuza mutlaka söyleyin
Tubakarahan Nursonunbu vitaminin adini verebilir misin bende decavit kullaniyorum ama yeterli degil sanirim
Nursonunbu Tubakarahan Tubakarahan ya bence doktorunu ara o sana yazsın ihtiyacına göre benim kullandığım suda eriyen bişey ama mutlaka doktor gözetiminde kullan hiç bi zararı yok aslında ama nolur nolmaz hassas konular bunlar
Seferdeniz1 Tubakarahan benimde iki bacak atirası ağrıyor çok.yataktan kalkarken hiç dinlenmemiş gibi kalkıyorum ağrıyarak 29uz
Cz34 Tubakarahan Bendede oluyor doğuma hazırlanıyoruz ağrıcak artık dinlenmeliyiz sürekli yürüyüşüde bırakmamalıyız zorlaşmaya başladı hamilelik son aylarda ben balık yağı kullanıyorum belkide vitamin biraz iyi geliyor şiddetli ağrı hiç çekmedim
ays_ays Tubakarahan evet benimde o haftalar öyleydi doktora gittim sordum bana ne kadar aşşağda gibi gelsede yok normal yerde dediaşşağds değil dedi Bi kaç hafta geçti o ağrı şimdi36 yom 35 de felan yeniden başladıözellikle yatakta dönerken et kesiği gibi oluyo
Zeyzeyyy Tubakarahan bebek aşağıya yerleşiyor olabilir bende sonra 37 den sonra kimi zaman yuruyemiyor kimi zaman bişi yok gibi rahat hissediyordum
Ruhsuz Benim de var uzun süreli ağrı değil acıyor az yürüyüş yapsam hemen başlıyor çorabımı giyerken bile zorlanıyorum 25.haftama giriyorum yaklaşık 1 aydır var doktor normal dedi içim rahatladı
Ruhsuz Tubakarahan siz doktora sordunuz mu peki, alttan muayene etmeden de anlaşılır değil mi karnımdan baktı sıkıntı yok dedi ama işte niye acıyor net bir şey söylemiyor
Tubakarahan Ruhsuz bi daha ki kontrolumde artik annem bebek baski yapiyor legen kemigin aciliyor normal her seye mizmizlanma her seyi sorma dedi🙄
Tubakarahan Ruhsuz ama su magnezyum eksikligi kafama yatti drumdan isticem hamilelikte agrilarin cogu magnezyum eksikliginden oluyormus
Sherylady Tubakarahan ben🤟🏼 Doktor normal dedi herşeye bakıldı birşey çıkmadı. Sanki vajinamla ağırlık kaldırmışım gibi ağrıyordu.