mavi2804 hulya_1919 Olmamıştı doktorum en az 1 yıl gebe kalmamamı söylemişti bir yıl korunduk sonrasında bir sürü tahlil falan yaptırdık çocuk düşündüğümüz için çünkü ikinci kaybımdı. Şimdi net birşey söylemek mümkün değil ama çok yeni bir gebeliğim var gibi
hulya_1919 mavi2804 hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sezaryen mı Doğum yaptınız
mavi2804 hulya_1919 amin inşallah. Evet doktorum öyle önerdi bende anca toparlaybildim zaten kendimi tekrar aynı süreci yaşamaktan korktum hep
hulya_1919 mavi2804 korunduktan kaç ay sonra oldu bide bende kan pıhtılaşması oldu siz test yaptırdınız mı
mavi2804 hulya_1919 hulya_1919 1 yıl korunduk sonrasında kadın doğum doktoruna gittik durumumuzu anlattık bir sürü test yapıldı testler sonuçlanana kadar tekrar korunmaya devam ettik bir 3-4 ay olmuştur sanırım bırakalı. Pıhtılaşma bende de var coraspin ve iğne kullanıcam büyük ihtimal hamilelik sürecimde
hulya_1919 mavi2804 bende öyle hamile kalınca iğne ve hap kullanacakmışım en azından tedavisi var öyle avutuyorum kendimi
Celikkader Dekolman olanlar oturup kalkarken dogrulurken Hic karninizdan birsey ayriliyormus gibi bir sey hissediyor muydunuz ? Plesanta ayriliyor kopuyor gibi ?