30ekim19 Kızlar birşeyler tükettikten sonra reflü oluşuyor normalde hiç karşılaşmadım vede bulantıda oluyor 3 aylık hamileyim sizce geçmesi için ne yapabilirim?
Nry_shn 30ekim19 bendede çok oluyor canım soğuk süt yada soda işe yarıyor çok rahatsız ediciyse doktorunla konuşabilirsin eğer herhangi bi sakınca yoksa sana ilaç da yazabilir
Gulbebek 30ekim19 ilk 3 ay bende az oluyordu soğuk süt iyi geliyordu sonra geçti ta ki 30. Haftaya kadar. 30. Haftada resmen deliriyordum acıdan çok kötü yanmam oluyordu gaviscon şurup aldım şükür ki rahatlattı
Nry_shn 30ekim19 canım benimde 3 aydan sonra başladı şu an 30 haftalığız ve hala devam ediyor 🤭 bişeyler yiyip içtikten sonra hemen uzanma biraz yürüyüş yap çok faydasını görceksin ☺️
EbSa En iyisi soda ve yeşil elma ikiside hazmettiriyor benim çok erken başladığı için bu ikisinde çareyi buluyorum özellikle akşam son öğünden sonraki içilen soda en iyisi 👍🏼 Birde hemen uzanmayın bir süre dik oturun oda çok etkiliyor
30ekim19 EbSa teşekkürler zaten ayaktayım geneldede ama sanırım yeni başladı biraz çekecek gibiyim elma soda denicem