Ozlemio busra-mutluanne1 bazen oyle soyluyorlar ya o yuzden sordum😊benim karnim biraz yaygin yanlara dogru
Ozlemio busra-mutluanne1 bende ilk gorunce kilcal damar varis mi diye dusundum doktor catlak oldugunu soyledi nemli tutmaya calisiyorum
nursan1 busra-mutluanne1 canım göbektende göğüstende kalçadanda bacaktanda her yerimden çatladım 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Uzrafb Brcum10 bende senin gibiyim canım hem göbeğimde hemde kalçamda var önem almama rağmen çatladım
ebrukavi-19 busra-mutluanne1 benimde gobegimde yok ama bacagimin arasında baldirimda diz kapagimda bile var ofof😏
Minnakmucizemm busra-mutluanne1 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ ama hiç sorun etmiyorum göbeğim çatlamadı ama çatlasa da sorun etmem bir mucize dogurucam herşeye değer 🤗
busra-mutluanne1 Minnakmucizemm tabikii yeterki sağlıklı olsunlar😊 sadece bacak çatlamasını duymamıştım göbek tamamdıda ondan sorfum😊
Duyguslabebegi busra-mutluanne1 hoşmubulduk desem ne desem bilemedim 😔 çatlamamak için de sürmediğim şey yok haftamda daha küçük
Gamm busra-mutluanne1 kalçamdan ve belimden çatladım bu nasıl olur dedim karnım o kadar şişti karnımda bişey yok. 34 haftada karnımın her yerinden bi anda çatladım 🤷🏻♀️