nursan1 6714431 benim yüzüm maşallah her gören yüzün daha da bi güzelleşmiş der ama yüzüm dışında her yerim karardı lekelendi çatladı🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Canan38 Sivilce türedi oğlumun haberini aldımdan beri hala da var geçmiyor cilt tonum bi tık koyulaştı 26 haftalık olduk bakalım 😁
Misskokulumm 6714431 tam tersine benim yüzüme canlılık gelmişti tek sivilce olmadı aşırı parlak bi yüzüm vardı doğurdum eski haline geri döndü sivilcelerimle ce eee oynuyoruz 🤪😂😂
TahaninAnnesi 6714431 Benim de bebegim erkek ama lekelenme vs herhangi bir sey olmadi hamilelikten once nasilsa yine ayni. Ama bogazimda ve koltuk altimda et beni cikti bir suru😔
SedaSevval10 şuan 5 aylık hamileyim erkek bebiş bekliyorum ama yüzümde hiç leke yok. aksine kızıma hamileliğimde kulağımın arkasında çilek lekesi olmuştu
Nltka Güneş kremi kullanın muhakak . Cildiniz hassaslaştıydı için güneş çok çabuk leke düşürüyor. Ben evden çakmadan karda yağsa yağmurda yağsa sürüp çıkıyorum
Busesrmz BusraAydogan14 benimde normalde hiç sivilcem olmaz ama şuan 13+4(erkek) ve sırtım yüzüm felan fazlasıyla sivilce kaynıyor
BusraAydogan14 Busesrmz Bende de hiç yoktu canım ama sırtıma kadar çıktı anlam veremedim ama normalmiş
Hifa_ckn Ben cinsiyetini öğrenemedim ama yüzümde sivilce çıkıyor sürekli ikinci gebeliğim bir kızım var kızımda ne sivilce ne de leke hiç olmadı aksine daha güzel olmuşsun diyorlardı🙈☺️
Melikeyasin 6714431 erkek bebisim olcak insallah 36+1 haftadayiz ne lekelenme ne cil ne elimde ayagimda sislik nede karnimda yirtigim var sanirim yapıyla alakali bisey cok takmayın dogumdan sonra gecer ins.😊😊
Mutlu2005- İki kızım var hiç olmadı şimdide allah izin verirse oğlum olacak 27 haftamdayım yok çok şükür inş olmaz olursada yapacak bir şey yok 😌