Esmablbn Merhabalar 37 haftalığız biz ama hiç sancı çıkmıyor nst de ama içimden bir ses hep doğum yapacakmışım gibi geliyor sizde durumlar nasıl ? Sancısı çıkmayıp dogun yapan varmı ?
Yildizim Esmablbn Benim doğum yaptığımın iki gün öncesinde muayeneye gitmiştim nstde de hiç sancı yoktu iki gün sonra nişanım geldi ve nişan geldikten sonra sancılarım başladı ve doğum yaptım o gün yani birden olabiliyor
kaan Esmablbn sabah kontrole gittim nst ultrason vs hersey bakıldı sorun yok dedi 3 gün sonraya gün aldım ayni gece gittim doğurdum 😁
Esmablbn Yildizim nişan geldiği gün doğum hemen oldu mu nst de nasıl belli olmuyor agrılarınız kasılma cşvarmıydı ?
Esmablbn Yaa öyle mi ben ilk defa duyuyorum nişan geldiği gün soğumakta oldu mu hemen nst de niye belli olmuyor
Esmablbn Esmablbn Yildizim bende bir kaç gün önceden nst de belli olur diye bekliyorum 🤦🏼♀️ Boşuna beklemeyeyim o zaman
Yildizim Esmablbn evet nişan geldikten 2 saat sonra düzenli sancılarım başladı evde biraz sancılarımı çektim sonra doktora gittim sonra nst de çıktı zaten.
Esmablbn kaan sancı agrı kasılma doğum belirtiniz oldu mu nst benimde temiz çıktı ama kasılmam çok oluyor
tatlicianne Bende 37+1 im bugün kontrolde nst falan herşey normaldi 1 hafta dinlenirim diyordum her an herşey olabilir o zaman 🙄