Brcum10 Kızlar afedersiniz tuvalete gitmiştim idrarımı yaptım kalkar kalkmaz yine akmaya başladı. İç çamaşırım ıslandı değiştirmek için çamaşır almaya giderken de bacaklarımdan aktı gitti biraz . Anlayamadım
Meeerveunal Brcum10 suyundur muhtemelen bi hastaneye git istersen canım orda bi testle bakıyolar amniyon sıvısı olup olmadığına riske atma bebeğini hiç
EzgiCetin Brcum10 muhakkak doktora git eğer su geldiyse en geç 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerekiyor. Yoksa ikiniz için de risk.. şimdiden hayırlı olsun ☺️
Brcum10 Zeynep38100 yani idrarımı hapşırırken yada çok sıkışıksam tutamıyorum aynı o şekilde oluyordu. Ama idrarımı yeni yapmışken hemen gelmez yani akmaması gerekiyordu . Ben de anlamadım. Hala da bir belirti yok 2 saat oldu bakalım hayırlısı artık. 39+1 im şuan doktorum da normal bekliyordu bakalım inş gelir nazlı kızımız
SedaveSusam Brcum10 canım su geldiyse bebek için doğumun başlaması gerek mutlaka git doktora suyun mu gelmiş baksınlar
Gamzelibebek00 Canım benim burda okuduğum bir sürü doğum hikayesine bakarsak suyun gelmiş senin bence hiç riske atmadan bi hastaneye git zaten haftanda gelmiş artık
Brcum10 Gamzelibebek00 annem de ağrın yok ağrın başlasın o zaman gideriz diyor . Orda da bekletilecekler diyor. En iyisi ben hazır olayım en ufak bir sancı olursa giderim şuan hiçbirşeyim yok. Babamız da uyuyor annem de kaldırtmıyor damadını sabah işe gidecek çocuk sancın başlasın öyle gideriz diyor
Brcum10 Meeerveunal akıntı değil ondan Eminim de ben idrar mı su mu anlayamadım . Bekleyelim bakalım biraz daha .