Sil12 Kızlar evde test yaptım pozitif adetim bir kaç gün gecikti zaten . Doktor ultrasonda gözükmedigini söyledi kan verdim 201.08çıktı haftaya ultrasondan bakalım dedi sizce bebek var mıdır ben ultrasonda gözükmedi diye yok diye üzülüyorum 😢😢
Esrasaglik Sil12 Üzülme canım benimde gözükmemişti çok küçük diye ama vajinal ultrasonda baktı görmüştük. Vajinal ultrasonda bakmadı mı sana ?
NurdanHakan Sil12 çok yeni o yüzden normal gözükmemesi on gün yada onbes gün sonra git doktora benim ilk kan değerim 333 idi bu üçüncü gebeliğim (ilk ikisi düşük oldu) artık tecrübelenmiştim ilk günler için 333 değerde ultrasonda görünmüyor çok ısrarlı yada meraklı davranınca doktor alttan muayene istiyor aslında sakıncası yok ama benim daha önce düşüklerim olduğundan ben doktora hemen gitmedim 333 görüp iki gün sonra tekrar kan yaptırdım değerim ikiye katlanmıştı dayanamadım gittim doktora kese vardı ama bebek görünmedi erken olduğu için riskli katagoride olduğum için ben gittim doktora çünkü düşük engelleyici ilaçlara başladım su dönem tutunma dönemi çünkü bebeğin ve 15 gün sonra gittiğimde bebeğimi gördük minik bir fasülyeye benziyordu bi 15 Sonrada kalp atışını duyduk Allah’a şükürler olsun ki suan 33.haftamın son günündeyim sizlerde sabırlı olun değeriniz henüz çok düşük o yüzden görünmesi zor biraz bekleyin göreceksiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Vuslaaatt Sil12 korkma canım benim beta hat 379 du 1 hafta sonra gördük keseyi 5 bucuk haftalık falandı 1 hafta sonra görürsün beta hcg arttıkça gözüküyor ☺
Derinn Sil12 benim 1 aylikti bebegi goremedi doktor sonra detayli ultrasona gonderdi gordu orada cok kucuk dedi yani sizinki daha cok cok kucuk cok normal insallah haftaya hayirli haberler alirsiniz
Sil12 Ama vardır dimi 201.08 doktora inanmıyorum çünkü nerden neyi anlattığı belli değildi Esrasaglik NurdanHakan İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın 👐🏼👐🏼 ben çok korkuyorum bişey olacak diye
selen8sefam Bu değerle gözükmez zaten henüz çok yeni ve küçük endişe etmeyin o değerin 3-5bin olması lazım karından ultrasonda görünmesi için 😊
Sil12 Hayır bakmadı beta tekrarı yapıcaz dedi haftaya 😢 [bilinmeyen] kaç haftalık olduğunu da söylmedi hiç bir bilgi alamadım
deryaersin Sil12 o değerle gözükmesi zor zaten betan yükselsin görünür zaten önce kese görünüyor daha sonra bebek
Esrasaglik Sil12 Sabredeceksin mecbur annelik sabretmekmiş 🤗 Henüz kese gözükmediği için kaç haftalık olduğunu söylememesi de normal zaten
NurdanHakan Sil12 evet bu değer gebelik anlamında sen sadece bence yat ve dinlen çalışmıyorsan Eğer yerleşme dönemi çünkü bol bol uyu ağır işlerden kaçın mutlaka strese girme yeterli ve iki üç gün sonra tekrar kan yaptır merakın geçer hem o değer iki katı yükselecek
Sil12 Ben daha 3 aydır evliyim ve 20 yaşındayım bir çocuk istiyoruz ve ben onunla büyümek istiyorum aramızda yaş farkı olmadan arkadaş gibi 😐 [bilinmeyen]
BarBeyzazer Sil12 canım bende yaşıtız senle öncelikle hiç korkma içini ferah tut ilk öğrendiğimde adetim 3 gün geçmişti değerim 1212ydi ultrason da görülmedi doktorum beta 6000 olana kadar görülmemesi normal dedi hiç korkma geç döllenme olmuştur belki de şuan senin yapman gereken sıfır stres sıfır panik yat uzan dinlen hamilesin çünkü ve kesenin görülmesi için çok erken kafana takma hayırlı olsun şimdiden 🙏😍
HlyaHocaolu Sil12 çok düşük bir rakam bebek gözükmesi için Benim 1450ydi vajinal ultrason ile gördüler
Kekmez Sil12 dış gebelik kimyasal gebelik olabilir ama beta sonucunuz çok çok yüksek değil 3000 5000 arasında genelde kese görünüyor hemen evham yapmayın Rabbim hayırlısını versin
BuseArac Sil12 benim de aynı değer çıktı. Birkaç hafta sonra önce kesesi sonra da içinde bebek gözüktü. Sıkma canını mis gibi hamilesin işte 😍
Mrvemr Sil12 Benim 251 çıktı dün benimki de gözükmedi cuma günü tekrar gidicem jinekolojik muayeneyle bakıcak doktor
Sil12 Bu mesajlarınız sayesinde daha iyiyim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz alırız kucagımıza hayırlısıyla 😘😘😘