Sumeyy Hanımlar ben 2 gündür klomene başladım ve eşim il dışında 7 gün sonra falan gelecek bir sıkıntı olur mu yumurta erken çatlar mı bunalıma girdim artık 10 kalıp geri dönecek lütfen yardımcı olun bana 😔
Misssimsek Sumeyy zaten 5 gün kullan 3 gün bekle dediğine göre en erken 8 gün sonra ya ilişki verir canım sen sıkıntı yapma stres yumurtaları etkilemesin
Taze_hamis Sumeyy canım sorun olmaz merak etme adetliyken ilaç kullanıyorsun gene yumurtlama zamanın adet bittikten 3 gün sonra doktora gidiyorsun yumurtanın boyutuna bakıyor. daha gelişmemiş oluyor o zaman tam yumurta ve sana 2 gün yada 3 gün sonra yine gel diyor.
Misssimsek Sumeyy bende 5 yıl bekledim canım. Inan öyle güzel zaman da geliyor ki ne olduğunu nasıl olduğunu anlsmiyirsun bile ❤
Sumeyy Taze_hamis canım bu sefer canı gönülden çok istiyorum fakat eşim uzakta olduğu için kasıyorum kendimi elde değil ki teşekkür ederim yinede
Mehtapakgl Sumeyy sakin ol kuzum, doktor seni söylediğin tarihte yumurtalarin ne kadar daha büyümüş ona bakacak. Belki ikinci bir kontrol bile gerekebilir. Sonra ç.iğneni verecek. İlşki önerecek. Ama stres etme kendine.
Sumeyy Mehtapakgl tamam canım akışına bırakmaya çalışayım inşallah beceririm ve Allahın izniyle bu sewer olur ❤️
Tgb2310 Sumeyy dr o zmn söyler de ondan merak ettim. Eğer imkann varsa ovulasyon testi ile yumurtann çatladğnı takip edebilirsin. Birde dr beni ilaç bitince gel demişti. Yumurtalarıma baktı hoş gittim 3gün sonra tekrar gel ddi.
Sumeyy Tgb2310 canım benim içinde süreç aslında normal ilerleyecek inşallah ama eşim burda değil o yüzden telaşım
Sumeyy Misssimsek hayırlı olsun kuzum benim ❤ inşallah rabbim hak eden herkese nasip eder bu güzel duyguyu arasında bana da ❤️❤️