deletedmom259 Merhaba kızlar. 27+2 haftalık hamileyim. Yaklaşık 10 gündür kasıklarım ağrıyor. Sizce normal mi neden oluyor
rapuz @deletedmom259 benim ozellikle sol kasigim cok ağrıyordu. kafasi orda tam o baski yapip agritiyor demisti doktor. herhalde degistirdi pozisyonunu suan agri yapmiyor. doktoruna sormalisin canim. ama normal agri olmasi
Melikekpln Bende 27+ 4 sanki oturup kalkarken bisey giriyormus gibi oluyor aniden kalkamıyorum Agirlastigim artik hissediyorum sukurler olsun o iyi olsunda🥰 bebek buyudukce rahim genisliyor baski yapiyor yada bebek baski yapiyoe galiba 🙂
Haticerkan deletedmom259 bende hiç bir problem yok benimde ilk gebelik ve 7ci ayındayım sürekli yapiyorum
250625 Merhaba kızlar ben 11+1 günlük hamileyim 11 hafta boyunca kasıklarım ve midemin agrısından uykumdan uyanıyordum geceleri nedense 2 gündür hiç bir agrım yok çocukda bir sorun mu var acaba
Kizimmmm 250625 belirtileriniz bir anda kesilip sonra kaldığı yerden devam edebilir ya da etmeyebilir. Telaş yapmayın.
250625 11 haftalık ve birşey hissetmiyorum hani bira büyük olsa ve tekme atsa anlıyacagım bişey olmadıgını ama 2 gündür çok rahatım ve tedirgin oldum