Melikeyasin 36 haftalik hamileyim canim asiri derecede toprak ve banyo da dusa kabini temizlemek icin kullandgm deterjani yemek istiyor... kendimi zo tutuyorum boyle bisry yasayan var mi?..
duygusm Melikeyasin Muhtemelen demir eksikliği sebebiyle bunu yaşıyorsunuz. Takviyeyle düzelebilecek bir durum 😊
Ikbalper Melikeyasin Daha dün eşime canım toprak yemek istiyor dedim 😂 Demir eksikliğinden kaynaklanıyor🤷♀️
ebebegm Melikeyasin evet yanlış şeylere aşeriyorsun. tıpta bu var.başka bişey düşün onla uğraş. toprak neysede deterjanın tadına bakma sakın
mustafayasemin Melikeyasin benim de öyle toprak, sigara külü çok istiyorum benzin koklamak oje koklamak acayip istiyorum
Melikeyasin duygusm demir hapida kullaniyrm bilmiyorum neden boyle kan verdim bakalim nasl ckcak sonuclar
duygusm Melikeyasin Geçmiş olsun. Sonucu alınca tekrar yazar mısınız? Takviye almanıza rağmen böyle olmasına şaşırdım.
Ceylane Aman yemeyin sakin. Doktorunuzla görüşün vitamin demir eksikliginden kaynaklı oldugunu duymuştum
SedaSoner Pika Sendromu bu 🤦🏼♀️ Arkadaşların dediği gibi vitamin ve özellikle demir eksikliğinden kaynaklanıyor. Duvar sıvası, kum vs değişik şeyler aşertiyor
Beybitooo Melikeyasin ayyy toprak değilde çamaşır suyu yağ coz cif sürekli is yapıyorum bunların kokusunu alabilmek icin elime yağ coz sıkıp dolaştığımı biliyorum
AysennHE Melikeyasin bende öyleyim camasır suyu kokusu cif kokusu hele hele ince kum yemek hissi benzin yaglı boya tiner vs kokusu 😋😋harikaa geliyor 🙈
AysennHE Melikeyasin dimi 😆sigara içmiyorum ama dumanı öyle güzel görünüyor ki dumanınm içinde durmak istiyorum benim baya kötü 🙈🥴