SrpCiveKl Aycelf2 yengemin kesesi aşagıdaydı ama allah nasip ettikten sonra ne olursa olsun veriyor şuan yeğenim bir yaşında Allah’a dua et yaradan zaten bütün duaları kabul eder
SrpCiveKl Aycelf2 üzülme Allah’a dua et bak benim sorunlu gebeliğim var iğne ve progestoron kullanıyorum ve grib oldum Allah’a dua ediyorum inşallah Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Lonelinesss SrpCiveKl bende aynı durumdayım seninle inşallah rahat bir gebelik geçiririz bebeğimizi alırız kucağımıza inş
58Vildan Canim ben varım eger haftan 20li haftalardan onceyse cikar yukarı bi sıkıntı olmuyor ama yinede yorucu is yapma oldugunca dinlen
Aycelf2 5+1 deyiz dha bende küçük oldgu icn endişe ediyorum düşer diye dün doktora gittm olumsuz konuştu
deletedmom99 Canmmm gecen bi arkadasn kesesi cok assagdydi doktr sen dusuk yapars deyip eve gonderdi surkli ayaklrni yukrda tututp yatti bidahaki kontrlde doktr kese normal yerne gelms dems ayaklrni kaldr yat surekli insallah ckacaktr yukari😉
SrpCiveKl Lonelinesss amin kardeşim Allah’ın izniyle allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin