Metehanmoms Busraae 37yizz normal doğuma uygun oldumu açılma filan yokmuş kanala bile girmemiiş daha biraz tombiş gidiyoruz kilo 4e filan yaklaşırsa zorlanabilicemi söyledi
Busraae Metehanmoms ayy bende 37 de gittigimde 3200 demişti kilosu bakalım simdi ne diyecek hayırlısıyla dogururuz insallah canım 🙏
Gelincikk 810473 Normal doğum istediğim için bebek ne kadar kilo alırsa o kadar zor canım ondan korkuyorum sezaryana yöneltirler diye hiç doğumdan korkmazken böyle beklemek beni çok yordu suni sancı bile istedim vermedi doktor daha çok canım yanıyor beklerken artık
810473 Gelincikk dogu soluyorsun cnm smdı k bakma burası okadr ck karısık kı karıstırıyrm msjları..🤭 kac kılo bebegn ve kac haftalık oldn yaa beklemek cok zor ınankı haklsn ne dıym sabıırrrrr
Gelincikk Fazilet2232 Hiç bişey yapmadı hatta baya zorladı alttan ama su gelmedi nışan gelmedi ve hala beklemedeyim o son anki ıkınmalara sancılara takatim kalmadı artık 2 haftadır sancı çekiyorum çok yoruldum artık bitsin istiyorum
Fazilet2232 Gelincikk anladım canım😪 benimde ilk deneyimim sana verebilicek tavsiyem de yok malesef ama sabırlı ol inşallah en fazla bir haftan kaldı inşallah sağsalim alırsın kucagına kendini motive etmeye çalış bu kadar dayanmışsın
Adige09 minee-34 sezeryanci şipşak doktorlardan sanirim doktorunuz erken baya erken bir öneri devlete gidin bence dogum icin yoksa sezeryana alinirsiniz
Blackcloud Keşke doktorum banada yapsa, açıklık var mı yok mu, rahimde yumuşama var mı yok mu, bebek kanalda mı, hiç bir bilgim yok. Normal doğum istediğimden, bebeğim 4 kiloyu geçerse doğurabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. 😐
Gelincikk Fazilet2232 amin canım inşallah sag saglim alalım kucaklarımıza inşallah beklemekten başka yapıcak bişey yok daha vakti var demek ki rabbimin yazdıgı vakit gelmedi 🙏
Gelincikk 810473 Tam 40 haftam doldu ve şuan önde gidiyor kilosu en son 2 gün önce 3.700 dedi doktor bide gelmezde 42 haftaya kadar bekletirse kilosunda endişeleniyorum çünkü şuan çok acıkıyorum bişey yemeden duramıyorum halsizleşiyorum ondan napıcam şaşırdım pazartesi günü çagırdı bakalım ne dicek
810473 Gelincikk. Canm bence bekletmz bekletmesıde dgru deıl sankı benm doktormda mesela ırı bebek olursa 3700 kg dan snra alrm dmstı bence sennkı basltr sunı sancıyla fln dgmu ama sen mı ıstemıyrsn baya da dolms yaa zamanın hayırlısı artk beklemk sıkıcı oluyr
Gelincikk 810473 Yok ben istedim canım ama doktor suni sancı vermicem herşey yolunda dedi ben nırmal doğum istediğim için suni sancıyı bile kabul ettim çünkü bebeğim kilo alıyor ne kadar beklersek yarın son bakalım pazartesi gidicez ne dicek sancım olmazsa suni sancıda çok ısrar edicem doktoruma