Eda3527 Ben şuan 34 haftalık hamileyim ve bebeğim 1585 g doktor biraz küçük bebek dedi kızlar böyle olup çevrenizde Doğum yapan varmı varsa durumları nasıl ve ne yapsam da belki son haftaya kadar birazdaha kilo alır alırmı 30haftalıkken 1406gramdı bebegim yani 4 haftada hiç almamış 100gram falan
Zeyk Eda3527 Mercimek corbasi, tarhana çorbası, gece yatmadan süt, tahin pekmez veya tahin helvası, bulgur, buğdaylı yemekler mesela keşkek, aşure gibi, badem, ceviz, muz, portakal, bunları bol bol ye canım
Meliha_nur Eda3527 banada dedi 35 hastalığım protein ağırlıklı beslendedi ve günlük pekmez hurma ye dedi mutlaka bol meyve dedi yağlı çerez süt ürünleri et turu
Mervee58 Eda3527 süt muz peynir kuruyemiş tüketebilirsiniz sıkmayın canınızı sağlığı iyi olsun doğduktan sonra kilo alır inşallah 🙏🏻
kubrauzn benim kuzenim tam haftasında 2 kilo dogurdu hiç bi sorunu olmadı şuan bende 34 haftadaym bebegm zayf bende minyon oldm icin doktorm kilolu iri bi bebek bekleme dedi gerilik yoksa kilosuna takılmayn
Eda3527 kubrauzn gerilik demedi sadece küçük bi bebek dedi Cuma günü tekrar detaylı bakılcak orda daha net bilgi alıcam
lemanhatice 4 haftada kilo almamasının bit sebebi var mıymış peki? Sizin herhangi bir sağlık sıkıntınız var mıydı
Eda3527 lemanhatice ben çok rahat bi hamilelik geçiriyorum tek bir öğürtüm bile olmadı sadece sabit hergün aldıgım hepatit b ilacım var
Tazeanne33 Canım kafana takma ama bana da düşük geldi kilosu çünkü ben 33 haftalıkken bebek 2 kg olmuştu gelişimi haftasına göre iyi dedi . sana tavsiyem kaşar peyniri muz tahin pekmez ye soda süt iç kilo aldırır bebeğine
Eda3527 Tazeanne33 inşallah canım yiyor içiyorum ama son haftaya kadar daha çok arttırcam inşallah toparlar çok teşekkür ederim canım
Baloglum93 Eda3527 canım 33. Haftada benim ki 220 kg ydi doktor yanlış ölçüm yapmış olabilir mi keşke bı kere daha olcseydi
Eda3527 Baloglum93 keşke öyle olsa benimkide Cuma günü üniversite hastanesinde daha detaylı bakılcak canım
35ebruada Eda3527 eğer doktor gelişim geriliği var demediyse endişe yapmayın benimde bebeğim plesantadan dolayı kilo alamıyordu ama korkulacak bişey yoktu . Bol bol muz ceviz fındık ve kaşar peyniri ye bol bol özellikle muzla kaşar peyniri
Eda3527 35ebruada işte yok sadece küçük bi bebek dedi gelişim geriligi nasıl bi durumda var diyebiliyorlar kiloylamı alakalı yoksa haftanın geri kalmasındamı diyorlar
Verdam Eda3527 evet yarıyor ben kendimden biliyorum çünkü benimkide zayıftı nesguikli süre başlayınca baya fark etti