EbruIrmakAhmet Zgeylmz bana 12. Haftada kız demişti canım hatta kimseye söylememiştim çünkü öyle hissetmiyodum 14. Haftada erkek dedi
Ireml Zgeylmz 12+1 de kıza benziyor görüntü ve yapı itibari ile dedi bacak arası bomboştu sonraki 3 4 gidişte göstermedi be em son 18+3 te kesin erkek olduğunu öğrendik 😂
Cigdemanne_01 Zgeylmz %60 kız dedi 13.haftada 14. Haftada da kız dedi bu arada 13. Haftada başka doktor kız dedi 14 te kendi doktorum 17. Haftadada kesin kız dedi değişmedi hiç yani 😊
Zgeylmz Yuzde 80 dedı ama ne bıleyım bi his hala oyle olmadıgını soyluyo acaba tahmın etmek ıcın erkenmı
Tugce_61 Zgeylmz bana dedi canım önce %70 kız dedi bi hafta sonra %90 erkek hatta resim çekti pipi dedi yinede emin değilim hala içimde şüphe var
Sinemustafa2008 Bana 11+2de kız dedi Dr muz 17 haftada kız olduğu kesinlesti çok şükür allah gönlümüze göre verdi
EbruIrmakAhmet Zgeylmz direk ikinci kızın geliyo dedi emin bi şekilde neye dayandı bilmiyorum sormadım valla 😂
Zgeylmz Oncelıkle saglıklısı tabıkı. Ama ınsan merak edıyr ve hislerım benı zorluyor sanırıım☺️ Pekı mıdenın cok bulanması vs bu belırtıler erkek veya kız yorumu yapabılmemızı saglarmı?
Zgeylmz Ireml ya oylemı? Maşallah. Bana dudak goruyoum pipi yok dedı😂 ama ne bılıyım erken mı acaba tahmın etmek ıcın 12artı 6 da baktı bugun. Yanı 13 duyelım
Ireml Zgeylmz bizde de dudak göründü du asla bi pipi yoktu ortada bombostu 😂 o kadar emindik bizde kiz olduguna pembe birseyler almistik erkek olduğunu duyunca şok olduk1haftada anca alıştık kabullendik 😂
Kocaeli41 Zgeylmz bende 13 te gittim tahminim var ama söylemicem dedi 😂 net 16 da ögrendim 18 de de kontrol ettik tekrar simdi 22 haftalıgız yarın detaylı ultrason giricem hayla kızdır umarım bi cok seyini aldım çünkü🙈😍😂
Kocaeli41 Zgeylmz genelde kız oldugunda doktor 16 hafta olmasını bekliyor erkek zaten hemen belli ediyor çünkü onun cinsel organı kıza göre daha cabuk gelişimini tamamlıyor gönlüne göre olsun saglıkla gelsin inşallah canım
Zgeylmz Pekı kemık yapısı nub teorısı falan ondan bahsettımı sıze bıde oyle bısey varmıs ona gore tahmın edıyolarmjs
Ireml Zgeylmz detay bahsetmedi sadece görüntü ve yapı itibari ile kıza benziyor dedi ama 16. Haftada organ gelişimi tamamlanıyor bu haftalarda pipi ufak olup görünmeye biliyor oyuzden 16 dan önce kesin demiyoruz dedi
AnneCeren Zgeylmz hem özele hem devlete gittim ikisi de yorum yapamayacağını söyledi . Yani bebek çokta hareketliydi ama yorum yapmadı
Nrglblt123 12 haftalıkken kız dedi doktorum daha sonra 15 haftalıkken başka bi doktor erkek kesin dedi tabi ben yine güvnmedim ama detaylı ultrasonda fln erkek oldugunu öğrendim
anne543769 Zgeylmz canım benimkisi 18. haftaya kadar kızdı 20. haftada erkek olacağını öğrendik. hala şoktayız. değişebilir yani cinsiyet