123w123w 14 gün önce nişanım geldi 1 parmakta açıklık vardı ama sancım yok bel ağrısı sabahları miğde bulantısı geceleri yataktan kalkınca çatım sanki ayrılcak gibi ağrısı miğde yanması sağlıklı bi şekilde gelsinler bebişlerimiz insallah 🤗
Elosh 123w123w 40 ı görecez bu gidişle😁 sizde nişan gelmiş bende hiç bişey yok açılmam bile yokmuş pek nazlı bu minnaklar
Yusufaras 123w123w allah aşkına şu nisan nasil birsey ya 39 haftaligim ve benim cok akıntım oluyor ama bu nisan denen şeyi bir türlü anlamadim geldimi gelmedimi gelse anlarmiyim akıntım rengi birgün sap sarı birgün bembeyaz sümük gibi birgün hardal rengi gibi bugun hatta doktora dedim bende intap var diye baktı hayir temiz dedi intap yok cok normal dedi ama bu nisan olayını hala anlamış değilim
alewer06 123w123w nişan geldikten sonra 14 gün geçmesine rağmen hala mı gelmedi bebiş benim de geçen hafta geldi bekliyorum ya bende de sende olanların aynısı var yeter artık diyorum bi gelse ama yok 😔
Leyla_zeynep Bizimde gelmeye niyetimiz yok ne sanci var ne nişan bekliyoruz bakalım yarın çatı muhanesi var
Sibel Tgb benım de 38₺4 adet olacakmışım gibi karın ağrısı ve bacaklarımda kramplar acaba Doğum belirtisi mı ? Yarın kontrolum var hazırlıklı mı gitsem acaba ?
Tgb Sibel evet canim dogumun yaklastigi icin bende de adet agrilari oluyor ama 2 gundur geri gitti agri durup durup geliyor yavas yavas alrm veriyor 🚨🤣🤣🤣
Aysen Sibel benimde öyle adet ve çatı agrım var ama dün nst de cıkmadı bile . Açılmam falanda yok bakalım beklemedeyiz🙏
Rabia88 123w123w yarın kontrolum var doktora olabilirse Pts falan doğumu başlatmasını soylicem arkadaşımın ne nişanı geldi ne açılması ne suyu hiç bişey yoktuk ama bebeğin suyu azalmis diye bı yöntemle önce açılmayı sağlamışlar ardından sancı gelmiş gerçi 18 saat sancı sonrası normal doğurdu ama benim korkum bebek çok kilolu olursa zaten normal yapamam 😞 sizin kontrol ne zaman
DenizadanTalay 38+2 bugun ve belım regl avrısı gıbı tatlı tatlı agrıyor ınsallah gelır ıstemıtorım Son gunlere kalmasını 🤗😬
Rabia88 Elosh bugün yapmadığım kalmadı merdiven in çik halı sil hurma ye yürü bende de hala nisan bile gelmedi
Elosh Rabia88 bende hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum 30 dk tık yok bizde de. 39 olsun merdivene de başlarım😁
Rabia88 Elosh merdivenden de korkuyorum 2-3 hafta önce ayağımı burktum alçıya alındı o yüzden bugün. İlkkez merdiven denedim
DenizadanTalay Hadi bakalım sırt ve bel agrımda eslık edıyor sertlesmelere umarım bebegım gelır saglıkcakla hersey hazır