Cahidcahide Angel2 yok zararlı olduğu için demedim. İnsan korkuyor ya alttan muayeneden çekiniyor filan, ondan dedim. Zararı olmaz faydası olur. Dediğim gibi vajinada enfeksiyon Akıntı VS varsa görür doktor önlem alır. Doktor en iyi bilir.
Cahidcahide Salihsaliha inşallah canım bakalım doktor ve anestezi uzmanı ne diyecek. Hangisi daha sağlıklı olacaksa o olsun inşallah hem benim hem bebekler için
Haticeerol Esma_nur magnezyum suyu değil de, içerisinde magnezyum, Kalsiyum, İyot, Demir, D3, Çinko, B vitaminleri içeren tablet var. İçeriği doğal. Sularda genelde tatlandırıcı oluyor.
Nzlgrlngc Betyyy caploonba diye bir marka var orda aden ve lima modellerine bir bakin derim biz de onlari almayi dusunuyoruz 2 tane de olacagi icin 70*130 cok rahat kullanilir :) Anne yani besigi icin de e bebeginkini dusunuyorum ben
Damlaselvi41 Merhaba güzel anneler çoğul gebelik olduğunu net olarak hangi haftada öğrendiniz?Doktora gitti. 4 haftalık dedi geç döllenme olmuş bir kese var sağlıklı görünen ama ikinci kese de var gibi bu kese olmayıp kan pıhtısı yada rahim içi boşlukta olabilir 3 hafta sonra gel hem kalp atışını duyalım hemde daha net anlaşılır dedi ama ben merak ediyorum sizler nasıl öğrendiniz
TwinsmomDA Damlaselvi41 5. Haftada ogrendim ben keseye bakarken ama benm tek yumurta çift yumurta durumunu bilmiyorum
[silindi] Damlaselvi41 ben çok gec öğrendim 13 haftada tam sürpriz oldu. Ilk gidişte kese göründü ikinci de kalp atışını dinledik. Ucuncu gidişte ikili test icin inceleme yaparken iki bebisle karşılaştık😊
199419 Damlaselvi41 durumunuz belli oldumu banada çoğul olabilir dedi çok kötü durumdatım zaman geçmiyo
B_o_c_e_k [silindi] senin tek kese mi. Hiç öyle düşünme olumsuzluğa itme kendini rabbime emanet onlar başkasında öyle oldu diye sende öyle olacak değil.
TwinsmomDA [silindi] iki buçuk derken? İnsallah olmaz zaten korkuyorum bende erken doğumdan insallah vaktinde gelir bebislerimiz
[silindi] TwinsmomDA doktor tek kese de ikişer bucuk ancak olur dedi bende ondan korkuyorum aslinda onemli olan sağlıkları ama kiloya göre kuveze alıyorlar ya
Kader06 Naz1988 keseler görünene kadar betahcg yükselmeniz iki günde kaç katıydı acaba? Benim 2 günde yaklaşık 2,5 kat artıyor. Acaba benimde mi ikiz diye düşünmeden edemiyorum :)) bu arada uygulamanın hesabına göre 4+5 günlük hamileyim. Yarın Dr a gidicem. Keseler görünür mü acaba?
Zeynepsamet Secilozcan yaklasik 20 gun icerisinde transfer oluyo canim. Ama olsun dondurulmus embriyolar daha iyi oluyor pozitif gorme ihtimalin daha yuksek oluyo diyor doktorlar benimde dondurulmus embriyoydu. Tabi birazda nasip işi benim 2. Denemem de gordum pozitifi halbuki ikiside dondurulmuslarla oldu. Ama hep olumlu ol olumlu düsün bol bol dua et 😊 rabbim hayirlisiyla nasip etsin sana da insallah
Secilozcan Zeynepsamet Canım merhaba benim dün yumurta toplama işlemim oldu biraz da agrım var ilişki konusunu ben baygın olduğum için doktoramsoramadım ne zaman ilişkiye girmek doğru olur korkuyorum bir şey olur mu diye sen daha tecrübelisin benden
Emka Merhaba çoğul annelerrrr :) bizde 8+1 günlük olduk ikizlerimle birlikte. Şu bi kaç gündür mide ağrım oluyor fakat bugün öğlenden beri çok ağrım var geçmiyor. Sadece azalıyor ve tekrar artıyor. Böyle bir şey yaşadığınız oldu mu nasıl baş edebilirim
Osezer Emka merhaba bende 8+1 ikizlerime hamileyim ama mide bulantısı dışında herhangi bir agrim olmadı ins geçer🙏🏻
TwinsmomDA [silindi] hii anladım kilo olarak diyosun. İnsallah girmezler bana doktor bisey demedi ya bakalım sadece 28. Haftada iğne başlanacak kasılma olmasın diye
B_o_c_e_k [silindi] sizin ikinci baya süpriz olmuş. Bende önce tek öğrendim bana bundan gebelik olmaz dedi. Sonra özele gittim ewet bi kese görüyom dedim ve bakarken sekretere çoğul gebelik dedi. Ben ne kaçtane oldum. 2ciyi gördüm dedi.
Canoss [silindi] ben de aynen ikili test için gittiğimde öğrendim hayatımın şokuydu resmen doktorun yüzüne bakıyorum gülüyo mu diye şaka yapıyosunuz diyorum 100 kere falan. Doktorum çok ciddidir hiç konuşmaz zaten 😀
Survivor18 Arkadaşlar merhaba.bugün kontrolüm vardı.35+2 yim.bebekler biri 2700 biri 2500 çıktı.buraya kadar sorun yok.ama doktor bana hala gün vermemekte ısrarcı.şubatı görelim diyip duruyor,2 hafta sonra kontrole çağırdı.devlete gidiyorum.bir de trombositlerim 102bine kadar düşmüş.60bine kadar sıkıntı yok diyor.ya kanamam olursa diye çok korkuyorum.Allak bullak oldum 😢😢
Cahidcahide Survivor18 maşallah kiloları çok güzel. Ama zorlanıyorsunuzdur değil mi. Benim 33.haftam. Geçen hafta 2000-2088 Diler. Ve ben kendimi davul gibi hissediyorum😄 sizi düşünemiyorum. Gerçi bazıları kolay geçiriyor hamileliğini ama benim şuan bayağı sıkıntılarım var. Haftaya doğum planlıyoruz doktorumla. Trombosit ne oluypr tam olarak. Ben hiç ölçtürmedim de öyle bir test filan mı var
Drykmsl Survivor18 maşallah kiloları çok güzel saglıkla alın kucagınıza. Ama Dogum haftasına gelmişsiniz 2 hafta sonra 37+2 lerde oluyorsunuz, neredeyse kontrole diye gidip dogum a alacak kadar haftanız. Yani 37+ larda dogum yapıyorlar genelde. Bence arayı sıklaştırın. Beni Dr 15 de bir görüyor 22 hafta dayım daha. Sonlara dogru daha yakın takip edicrz demişti.
B_o_c_e_k Survivor18 benimde geçen kontrol böyle idiler kiloları çok iyi maşallah. Haftaya ise kontrol ozamab verir gün merak etme. Coraspin mi içiyon.