GlhanSaykan turkan87 aynı şeyleri yaşıyoruz canım, benim bebeğim de 10 aylık ve ikizlere hamileyim biz de çok şaşırdık Allah yardımcımız olsun
Secil_caglar Bizde kızlarımla 20+5 olduk çok şükür 🥰 çift yumurta ikizleri tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım 30 lara gelelim diye bekliyoruz heyecan endişeyle
Bellaaa TwinsmomDA doğum yaptınız mi? Ben de 9+3 haftalık? Deneyimler ve önerileriniz nelerdir? Benim de tek yumurta ikizi..
Bellaaa Betulice91 bulantı çok mu? Benim aksama doğru artıyor. Ilaç icmezsem kusmalar var. Senin nasil annesi? Maşallah bu arada ikimiz de aynıyiz. Ben iki hafta gerideyim
Betulice91 Bellaaa evet bulantım benim çok erken başladı 4. Haftadan beri böyleyim ben sabah akşam bulantım var bir hap verdi çok sık kullanma dedi mecbur kaldıkca kullanıyorum yarım şekilde bulantı yapını . vitamin bile bazen içemiyorum bulantıdan
Bellaaa Betulice91 prillam dr bulantı ilacı doçent hoca takibindeyim. Güvenilir ilaç dedi. Icebilirsin dedi. Geceleri yatmadan aç karna bir tane bana gun boyu yetiyor. Ben de icmiyordum. Güvenemiyordum. Şimdi içim çok rahat. Bence bu ilacı hocana sormalısın
Burcubuglemyigit 20 haftalık ikizlere hamileyim. Bir kaç gündür kasıklarimda ağrı ve vajinamda sızlama var bu durumu yaşayan oldu mu normal mi acaba ?
Seda8891 Burcubuglemyigit 🤦🏻♀️Maalesef bende 19 haftalık ikiz gebeyim benimde dünden beri ağrım var yatıyorum neden bilmiyorum heö baskı hissi var idrara da sık çıkıyorum yarın ayrıntılı ulturasonum var gidince dr söyleyeceğim bakalım
Afrartis Seda8891 ben de 18im aynı sğırlık bende de var neden gerçekten merak ediyorum. Özellikle geceleri işkence oluyor sürekli uyanıyorum sanki göbeğim kocamanmış gibi bi his bütün ağırlık karnımdaymış gibi
Ikizanne Elvintos rabbim yardimcin olsun benimde ikiz kizlarim var şuan 6yasindalar cok zorlanmistik suan yine hamuleyim tekrar ikiz olur diye acikcasi cok korkmustum
Sevimozmen01 Benim 7.haftam bu hafta doğum ikiz dedi doktorum fakatbiri gelismemis aynı sorunu yaşayan varsa biraz içimi rahatlatsin ileri haftalarda gelisirmi acaba 😔😔
Veraarkan Cahidcahide merhaba bir sorum olacak size 34 haftada dogduklarinda ikizler kuvezde kalıyor mu yoksa onların bu haftada dogmasi normal mi ben 8+2 ikiz bebek bekliyorum bu konuda endiseliyim
Jasmine1_ Elif9294 benim de tek yumurta ikizim olacak bi sikintiniz var mı sizin nasıl geçiyor Bebeklerde bi sıkıntı yoktur inş ben yeni öğrendim daha
Ogretmenanne123 Merhaba arkadaşlar 8 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim ilk gebeliğim. 6. Haftada kanamam oldu ve 8. Haftada iki gün aralıklarla oldu sİzdede bu durumda olan var mıydı?
elfcaglar1 Ogretmenanne123 benimde altıncı haftada olmuştu herhangi bir kanama odağı yoktu doktor olabilir demişti progestan kullandım önlem amaçlı yerleşme kanaması olabilir demişti doktorum