Deletedmom127 Kızlar af edersiniz ama böyle peçeteyle silindiğimde vajinam da soyulmalar var..yani sanki böyle kese sürersiniz ya kolunuz kir gelir ha işte onun tipine benzer soyulmalar var. 24+2 hamileyim canlarım..
Emineyavuz_53 Deletedmom127 geçen ay tüt dökücü kullandım o tahriş etti benim ondandır diye düşünüyordum . Karnıma sürdüğüm çatlak yağından sürüyorum nemlendirmek iyi geliyor
Fatmanur_yakup17 Deletedmom127 Ay kız benimde öyle akıntı kuruyor ya beyaz beyaz dökülüyor duştayken faln elinle sürttünce baya geliyor
Deletedmom127 Anasinifci aaaaaa bak çok zekice belkide odur canım çünkü bir iki haftadır akıntım çoğaldı belkide onun şeysidir ay helal olsun çok mantıklı 😍❤️😃
Emineyavuz_53 Deletedmom127 kimyasal olmayan bebe yağı olabilir mesela eğer varsa kullanabilirsin .. ağda filan yaptırdın mı belki tahriş oldu
Deletedmom127 Fatmanur_yakup17 ayneeeeeeen öyle valla kız ! Ay çok şükür birbirimizi anlıyoruz. İyiki bu uygulama var ya çok sevindim şimdi herkese derdini anlatamiosun burda dert ortakların oluyo ne güzel ❤️
Fatmanur_yakup17 Deletedmom127 aynen valla öyle hiç rahat edemiyorum ama ilişkideyken falan kötü koku olur diye