Serpiltsn Bugün kürtaj olalı tam 2 ay oldu,. Ve ben hala adet olmadım adet söktürücü tarlusal da kullandığım halde. 2 gün önce kahve leke geldi bi iki damla dedim oluyorum ama devamı yok:( basına gelen varmı yaaaa neden olablir, doktora gitmeye de korkuyorum
Pnrbtr Serpiltsn canım korkma bence doktora gitmelisin. Korundun mu peki bu süreçte? Gebe kalmış olma ihtimalin var mı?
Zsnbr Serpiltsn benmde öyle canım ama bnm daha 20 gün oldu kürtaj olalı sn eğer 2 aydır olmuyorsun anormal yani 40 gün diyorlar en fazla. Bnmde 3 gündür koyu kahve lekeler var doktor açılır dedi. Ama sn mutlaka görün doktora yapısıklık olabilir nasıl bu kadar bekledin
Nhtsbl Serpiltsn sana kim dedi 20 gün diye 40 gün sonra adet görüyorsun eğer görmezsen adet söktürücü kullanıyorsun
Serpiltsn Zsnbr doktorumla görüşüyorum sürekli dedi 45 güne kadar normal sonra olmayınca tarlusal verdi onu ictim bittim 10 gün bekleyelim dedi derken Bugün 2 ay oldu çağırdı bakalım ne dicek
Zsnbr Serpiltsn kürtaj sonrası parça kalırsa Rahime yapışıyor. Bugün bi arkadaşta paylaşmıştı onun da basına gelmişti eğer tam 45 günden fazladır olmuyorsan mutlaka doktora git baska doktora git OlmaZsa cunku iyi deil o