nefesimsiniz araştırın intermetten, tanındık doktorlardan Op.Dr. Banu Çiftçinin söyleyişine bakabilirsiniz. o pozisyon nir annenin yatmaması gereken en son pozsisyom bile değil. beneğin kalp atışını durdumaya dahi sebebmiş haberiniz olsun anneler
Gamm nefesimsiniz 36.haftadyaım yattığım oluyp ama uzun yatamıyorum zaten doktorum hiç bişey demedi genelde sağıma yatıyorum çünkü sağım boş 🤷🏻♀️
Aydanaydn isimsizbebek ben sağa yatmaya alışmışım sola yatsamda kendimi ya sağda yada sırtüstü buluyorum gece
Serap0733 Aydanaydn benm doktorumda sağa yat dedi sola yatamıyorm deyince sağa yatta sırtustu yatma canm o cok zararlı
isimsizbebek Aydanaydn bende uyurken sağa dönüyor olabilirim doktor ona yapacak bişey yok dedi. Yatarken sırtınıza yastık falan koyun en azından uyurken belki dönmenizi engeller
Serap0733 Ysmntg evt ılk zamanlar onemli değil benm arkadaşım beş ay karın üstü bile yattı doktor bi şey olmaz demiş
Necla28 Banada ilk hamileligimde doktorum söylemişti sirt üstü yatmak zararli demisti 3. Aydan itibaren dikkatli olmak gerek
nefesimsiniz bunu çoğunlukla bilmeyenlerde oluyor,o yüzden böyle bi post açayım dedim çünkü 2. hamileliğim ve ben bunu yeni öğrendim kızlar inananiliuomusunuz
Ranakara Ama nst.lerde 20 dk boyunca sırt üstü yatiriyorlar.ve bu beni çok zorluyor gerçekten:( bir de ikiz.. daha uzun sürüyor nst.
Emineyavuz_53 Ranakara ama isterseniz sola yatabiliyorsunuz . Özellerde en azından öyle . Devlet hastahaneleri illa düz yatıriyor 😡