Buluteymen Arkadaslar ozeller cok pahali geliyo bana 32 haftalik hamileyim guwenilir dewlt hastanesi ve dr ariyom bana yardimci olun 😊
Bahar1 Buluteymenbenim ablam kanuni devlet hastanesinde doğum yaptı 2 gün suni sancı verdiler suyunu patlattilar baktilar bebegin suyu azaliyor sezeryana aldilar ogrenci doktorlar bagirma bagiricaksan yapmasaymsn filan demisler. kanuni devlet hastanesi benim icin pek iyi mazisi yok.o yüzden bende bağcılar eğitim araştırma hastanesine gidiyorum zeynep kayaoğlu yıldırım çok çok memnunum
Dkktlbsra Buluteymen Arnavutköy devlet hastanesinde gürsel otlu var kendim gitmedim ama çevremde çoğu insan kendi akrabalarım dahil giderler doktordan çok memnunlar
Buluteymen Dkktlbsra arnavutkoyu cok bilmiyom uzakmi kalir bana bilemdm tabi arastirirm yinede saolun ☺
KubraKocak Dkktlbsra evet canım ben gittim gürsel beye ordaki bütün doktorlardan cok daha iyi anlayıslı biri güleryüzlü 👌
123- Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde aysegul bestel doktor var ben gidiyorm gayet memnunum çok ilgili
Buluteymen 123- o hastaneye bn gttm muane icin acile ama berbat ya kadinlar koridorda dogum yapıyorlardı kimse ilgilenmiyodu korktum vala
123- Buluteymen acilini bilemem tabi benim planlı sezeryan olucagı için orayı seçtim günü vs belli o yuzden normal doğum olsaydı uğramazdm kapısından
Aysee134 Bende guvercintepe de oturuyorum sezeryan olucağım için kanuni hastanesini tercih ettim olanlar çok memnun ama sezeryan degilse kesinlikle ugrama bile normal dogum da cok azarlıyolar insan yerine koymuyolar resmen
Ipek_ozsyhzry Okmeydanı eğitim ve Araştırma Hastanesine gidiyorum 7aydır Gayet mennunum Doktorumdan ilgili güleryüzle cevap veriyor Veli Mıhmanlı doktorumda
Nrs1234 Ipek_ozsyhzry canım sana bişey sormak istiyorum senin önerinle gitmiştim Veli beye 2 Li tarama testi için detaylı ultrasonda yapıyor mu acaba ?
Ipek_ozsyhzry Nrs1234 yok canım o hastane ayrıntılı yapmıyor banada hastane adı listesi vermişti ayrıntılı yapan ama randevu zor düşüyor diye özelde yaptırmıştım yapan devlet hastaneleri canım zeynep kamil kanuni sultan süleyman cerrahpaşa çapa baltalimanı birde yanlış hatırlamıyorsam Bakırköy Dr sadi konuk