Elizvedeniz https://www.akakce.com/siparis/?p=563144768&ref=844&gclid=EAIaIQobChMI3_zz2PuF5wIVBbTtCh0bJwKREAQYAyABEgKu_fD_BwE kızlar bu bebek arabasını kullanan veya almayı düşünen arkadaşlar var mı? Kullanışlımı ?benim görünüş olarak çok hoşuma gitti bir diğeride travel sistem olması. Siz hangi bebek arabasını tercih edeceksiniz?
Kubra_s Elizvedeniz baby plus aldım çok güzele benziyor açıkçası puseti özellikle kafama yattı aldım bende birde e bebekte indirimdeydi kaçırmadım
BusraDevlet83 Elizvedeniz Ben e bebekten beğendim eşimle. Klasik tipli çok şeker bisey. Ama yükleyemiyorum. 899 tl. Fiyat düşük beni düşündürdü. Sizlerin de fikrini almak isterim.
Ebruomer1003 Elizvedeniz prava p14 iki yönlü travel sistem yada pierre cardin trendy düşünüyorum ama prava yı alcam gaba
Elizvedeniz Kubra_s hmmm bu ürünün açıklamasıda çok iyi geldi bana görünüş ve renk seçeneklerde hoşuma gitti açıkcası ama bilemedim tabi 🤷🏻♀️
Bde Deryatayfur2 Yoyko Luxury Travel Sistem Bebek Arabası 3 in 1 Coffee Kahve Rose kaldırdığım için resim atamadım yıpıştıdığım linki açıp chrome üzerinden görseller üzerinden çıkıyor 😘😘😘🥰🥰
Uzrafb Prego 2070 laon travel sistem aldım ben daha kullanmak nasip olmadı ama ablam kullandı aynısından çok da memnun kaldı inşallah bende memnun kalırım 🙏🏻🙏🏻