Bunları okuyunca kısa süre önceki hallerimi hatırlıyorum yumurtlama testleri macunlar vs 3 aşılama sayısız muayene farklı farklı uygulamalar🤦🏻♀️ Programlar takvimler🤦🏻♀️ Şimdiki aklım olsa doktorumu daha erken ataştırıp bulurdum diyorum evliliğimin ilk senesinde kendiliğinden hamile kaldığım için (kaybettim) hep yine kalırsın dediler yolladılar devlette iki sene sonunda zar zor aşılamaya geçebildim aşılamaları profesyonel olmayan genç doktorlar yaptılar yeni mesleğe başladıkları yaşlarından anlaşılıyordu en son gittiğimde 2 aşılama daha yapacağız dediler tabi benim ruhum bedenim hevesim kalmamıştı. Bıraktım hepsini tatilimi yaptım sonrada araştırıp doktorumu buldum şimdi 6+6 olduk umarım sağlıklıca gelir çünkü en önemlisi de sağlıkla bu süreci tamamlamak. Umarım sizlerde işini çok iyi yapan doktorlara denk gelir mucizelerinize kavuşursunuz🙏🏻 Çünkü infertilite alanında iyi olması gerekli bizim gibi gebe kalmakta zorluk yaşayan hastaların . Bana doktorum aşılama ile seni yormayacağım hocam neden deme bana ilk kez geliyorsun ama tüp bebek yapalım dedi tamam dedim ve oldu . Darısı da tüm gönülden isteyenlere 🙏🏻Şans bizimle olsun🍀