Kifayet 71_71 bugün gittim 1.915 olmuş prensesim vede nst ye bağladılar artık her geldiğinde gireceksin dediler sizde öyle bişe oldumu
Pcosaragmen 71_71 ben yarın 34 u bitirecem inşaallah ama 32 de 2200 Gr civarıydı,bizim kizimiz birazcık ileriden gidiyor
FatmaE123 Kifayet sanırım hastaneden hastaneye değişiyor benim gittiğim hastane 30. Haftadan sonra nst ye bağlıyormuş şimdi 35 haftalığız 3 kere bağlandım şükür sancı vs çıkmadı 🙏🏽
mmeleky Fatmanur_yakup17 yaa ne güzel ben 30 haftalıkken gitmiştim 1.500 kilo 44 cm kilosu bana az gibi geliyo neler yiyosunuz acaba
lemanhatice Benimde ilk nst m 32.hafta yapılmıştı. Hiçbir sancım da yoktu artık her gittiğimde girecekmişim
Osgem2019 Pcosaragmen ya benimki de 32 de 2025 gram 47 cm zayıf mı dedim boyuna göre de doktor iyi dedi ama ince uzun bir bebek olcak dedi de zaten kilosu iyi de boyuna göre az mı dedim
Fatmanur_yakup17 mmeleky yiyemiyorum ki saframda taş var herşey yasak marul tere maydonaz kahvaltı zeytin peynir yiyorum gece gündüz ben daha kilo almadım hiç ama bebeğime yarıyor doktor bana bebeğin iri 2 3 hafta önden gidiyoruz biz sezeryan gözükür dedi 😍
Terspektif Bende ilk nst ye 30 haftada girdim hastanenin rutini buymuş her geldiğinde gireceksin artık dediler. Şuan 32 haftalığız 34 gidicem bidahakine 🤗