Deletedmom137 Kızlar makat bölgemde gebelikten dolayı basur oluşmuştu dün geceden beride beni rahatsız edecek şekilde bir kaşıntım var basurdan dolayı olabilirmi 🙄nasıl geçer yardımınıza ihtiyacım var
Seymasezer Deletedmom137 daha dün post açtım hayatımda ilk defa bendede hemoroid oldu yürürken batıyor adeta. 🙄 bugün gittim sağlık ocağına doktorum krem yazdı daha ilk sürmemde rahatlattı. Umarım o et parçasınıda yok eder 🤲🏻
Selay Deletedmom137 ya bendede o et parçası var yeni farkettim. Küçük bişey acı kaşıntı falan yok ama ilerlet mi acaba
Deletedmom137 Seymasezer geçmiş olsun canım bende ilk kez yaşıyorum sanırım gebelikten dolayı sendede kaşıntı oluyormuydu bide kullandığın ilacın adını söylermisin
Zehra321 Seymasezer maalesef o et parçasının ameliyattan başka tedavisi yok 😢 Doğumdan bi müddet sonra ameliyat olmayı düşünüyorum
Emineemre Bendede oluştu ve meme dışarı vererek kanama yaptı doktora gittim elle müdahale edip içeriyi temizledi ve hametan merhem verdi aşırı rahatlattı
Deletedmom137 Ay kızlar peki bu kaşıntısı normalmi daha önce hiç yaşamadığım için bilgimde yok delirmek üzereyim kaşıntıdan 😫😫
Emineemre Deletedmom137 normal canım ılık suya oturmayı dene o biraz rahatlatıyo yada evde zeytinyağı varsa onu sürebilirsin
_Mrv_ Deletedmom137 canım korkma iyileşirken kaşınması normal birazcık krem sür sakın tırnakla kaşıma.