Ecrinmm tubaemrah45 hahahahah😂😂 ben istemeye utanıyorum hem doğum günüm yakın hem evlilik yıldönümü 😂😂 yazık adama
H1z2a3 Gulanelis yok ya hayal bile kurmadım açıkçası 😂bnm kocam üçüncü çocuk için aldı hediye aslında 😂 üçüncüyü yapayım diye iPhone 8 plus aldı geçen yıl 🤣
zehmus Benimki geçen künye aldı cinsiyeti belli olunca isimli kolye yaptıracak doğuma başka birşey alırsa çok sevinirim 😀😀
Enise52 tubaemrah45 vallahi telefon istedim özelde yapicam diye zorlamadim ama şimdi devlette yapıyorum tayinde bulunduğumuz yerde bilezikte istiyorum o parayı herturlu verecektin diyorum 😅
Sevval tubaemrah45 ilk doğumumda olimpiyat halkası künye almıştı bakalım bunda ne alacak. Ben söylemeyi sevmiyorum kendi içinden gelmezse almasınıda istemem. Pasta ile hediyesini getirmişti hastaneye 😂😂
Tugba_O Gulanelis ayni benim esim. Baska kimseden bisey beklemiyorum da esimden küçük de olsa bekliyorum bisey ama iste sanmiyorum alacağını 😥
Kdzynp tubaemrah45 benim eşim ilk doğumumda beşibiryerde takmıstı snra araba aldı 2.doğumum nisanda uzayyolu set aldı 🌸🧿
Fatmanur_yakup17 tubaemrah45 Ay eşime sakın bana çiçek alma yarın kuruyup gidecek verdiğin paraya yazık dedim çeyrek al yatırım yaparız dedim 😂 bakalım bileklik olabilir
Svdsr Hic birseye gerek yok, Rabbim emanetimizi nasip etti veya edecek ya insaAllah en buyuk hediye o zaten. Keske herkes bunun farkina varsa :(
Zeys Svdsr tabi ki öyle herkes şükrediyordur eminim rabbimin bi mucizesi..imkanı olan ince düşünen de alıyor işte bi hatıra..😊
Zeys tubaemrah45 takı seti aldı 😅 2 ay var daha doğuma bide çeyrekleri bilekliklerden kızımız küsmesin bunu da ona aldım diyor hediyesi erken oldu da durmaz yine alır bence doğumda da 🥰👨👩👧
K1996 tubaemrah45 eşim bana sana baget yüzük almak istiyorum ama suan parmakların çok şiş dedi hiçbir yüzüğümü takamıyorum doğumdan sonra şişkinliğin geçtikten sonra alıcam dedi yani yapıcak eşim altın imalatında çalısıyor genelde bana hediyeleri iş yerinde yapıyor çıkarken ücretini ödeyip eve geliyo☺
gmzmg tubaemrah45 bizde doğum hediyesi adeti varmış; ben de yeni duydum. Muhtemelen bilezik falan alır, öyle yapıyorlar sanırım çoğunlukla.