Symsglm Dilsah bende de oluyordu doktorum hep dinlenmemi tavsiye etti, sızlama dışında kendini belli eden kasık ağrısı olmamalı birde karnında sertleşme. Böyle bişey hissedersen dinlenmeyi ihmal etme
EbSa Maalesef bende de var hemen hemen 1 aydir ayni durum en son doktoruma gittigimde rahim buyudukce geriliyor haliyle yapabilir dedi Allahtan durunca geciyor 🤷🏻♀️ Birde nedense evin icinde yururken degilde disarida oluyor oda cok enteresan 🤔
Merve6475 Zeynepsamet batma gibi oluyo bendede vajinamda canım ama 1 haftadır olmuyo normal dedi doktor saniyelik oluyodu zaten
Merve6475 Zeynepsamet aynen canım önemli olan serviks zaten ya ikiz bide agrılar tabiki tek bebeklere göre daha çok olacak dedi ben mesela özellikle işteyken bebeklerin agırlıgını hissediyorum gramlar kadar ama hissediyorum baya taş taşıyom sanki olabilir dedi bunada doktorum
Zeynepsamet Merve6475 banada başta bu kadar erken olmaz gibi gelmisti ama evet bir agirlik oluyo canim yeterki saglikla hayirlisiyla gelsinler katlaniriz Allah ın izniyle
Erenveannesi O haftalarda başladı şu an 40 haftalığım artık o ağrılardan yamularak yürüyorum. Hayırlısıyla bir doğuraydım 😊