Derinn Bebegim asagida oldugu icin mi bilmiyorum tekme atinca rahatsiz oluyorum kendimi kötü hissediyorum güzel bi duygu hissedemiyorum bunun icin cok üzülüyorum
Ky2406 Derinn tekmeleri seyırme gibi olur o haftaları bence tadını çıkar ilerleyen haftalarda daha çok belli olcak hareketleri annesi (:
Derinn Ky2406 doktor bebek cok asagida istirahat dedi igne fitil kullanyrm onun icin cok asagida hissediyorum hareketlerini rahatsz oluyrm seyirme degilde bildigin sert vuruyor ben 16. Haftasnda hissetmistm hareketlerini baya hareketli
Babyboymom Derinn benimde hep aşağıda tekmeleri bazen alta alta vuruyor ama bi sıkıntım yok çok şükür
Ky2406 Benim 21. Haftamda yukardaydı bebegım o yuzden hep seyırme gbi gelio tekmeleri 33. Haftamdayım hala öle rabbm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah
Babyboymom Derinn neden olamıyorsun cnm😫 Olman gerek çünkü sağlklı vuruyor bak ne güzel. Doğunca çok arayacaksın bunları ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum tadını çıkartyorum valla günler geçmesin tatlı tatlı içimde kalsın diyorum