Aybuke_veli Kızlar norlamalde 33 haftalık hamileyim gelişimi 2 hafta önden gidiyor 35 güzüküyor bebeğim sürekli sağ tarafta toplanıyor taş gibi sağ tarafım normal mi acaba? 🤷♀️🤔
Busra_2308 Aybuke_veli ben az önce geldim doktordan benim de öyle sağ taraftaydı hep meğer bebeğim ters dönmüş poposu aşağıdaymış kafası sağ tarafta yukarıda. 31+1im ben de
Kbrbydk Aybuke_veli bende 31+3um benimde en baştan beri hep sağda. Toplanınca sağ tarafim sertlesiyor. Ayaklari poposu filan hep sağda. Sürekli sagdan tekmeliyor hareketleri filan da orda. Bir aydir kafası aşağıda bizimkinin.Sagda olması sorun değil ki canım. Niye endişe ettin?
Selay Aybuke_veli 34 haftalığım benimki de hep sağda sol taraf hep boş. Akşamları özellikle sertleşme çok oluyor. Kafası aşağıda dedi doktorum.
Aybuke_veli Busra_2308 benim bebeğim iki aydır hep baş aşşapı kafası kasıklarımda poposu böbek deliğimin orda ayaklar sağda her gitmem de öyle bu hafta gidicem bakalım ne durumda şimdi
Esmeler Benim bebeğim çıkana kadar sağ tarafta kaldı 😂 kesinlikle sol yanım bomboştu. Bundan dolayı doğum sırasında bi zorluk yaşamadım
Aybuke_veli Kbrbydk bilmem kafama takıldı hep sağda olmadı bide ilk gebelik ister istemez endişe ettim
Annece Aybuke_veli benimde hep sağ tarafta organlarımla oynuyor resmen böbreğime böbreğime vuruyor 😂bazen mideme çıkıyor