cansuaydin Kızlar selam Sanıyorum ki bugun ikinci kez nişanım geldi. İlki bembeyazdı, bu hafif kahverengili.. İlki tam bir hafta önceydi, basına böyle bir sey gelen var? 40+2yiz,agrı sancı 0 🤷♀️
hunilimom cansuaydin o gelen akıntı olabilir nisan daha kırmızı veya pembemsi oluyor canım çatı müşterinden 3 4 gün sonra da lekelenme olabilir yakın zamanda olduysan
elifkrhsn cansuaydin bende nişanın kırmızı ve sümüksü bir yapısıyla oldugunu biliyorum hiç beyaz yada şeffaf olduğunu duymadım bende 38+3 teyim genelde beyaz sarımtırak akıntılarım çoğaldı belki onla karıştırmış olabilirsin.
esraceylan cansuaydin aynıyız canım bikaç gün önce iki kez geldi bende de aynı gün içinde aşırı koyu bir kıvamdı normal akıntıya hiç benzemiyordu ama ikisi de beyaz renkliydi. Geçen haftada çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık dedi sonrasında leke olabilir dedi o da olmadı 40+1 olduk sancım da 0 😕
cansuaydin hunilimom hunilimom aslınd evet pazartesi catı muayenesi oldum doktorum lekelenmen olabilir demişti ama her an tetikte oldugum için paranoyak oldum sanırım 🤷♀️
cansuaydin elifkrhsn ama bu o akıntılardam cok daha farklı, akıntılarım aylardır var su an rkstra arttı ama buna göre sıvı onlar... Bu baya sümüksü oldugu için nişan olabilecegini düşündüm açıkcası🤷♀️
nazsimaova cansuaydin canm eger akintin sumuksu ve yapiskansa nisanin gelmistir benmde dun aksam uc damala kaar yapiskan sumuksu gelddoktorura dedim nksanin gelmis dedi acilamda 3 santim sancilarimin gelmesini beklioz dogum için 34+1 haftaligim
cansuaydin nazsimaova evet sumuksu ve yapıskan ikinci kez gelince sasırdım ben de 🤷♀️ gecen muayenede 1 cm açıklık var yok gibi demişti bakalım simdi ne olacak yarın yine gideceğiz 🤪
cansuaydin esraceylan ben de cok sasırmıstım allah allah bi bana mı oldu diye 🤷♀️ 40+3 olucax yarın muayenemiz de var, meraktayız.. Kaç günde bir muayeneye gidiyosun canım, sürekli takiptesindir sen dr tabii 🙏
esraceylan cansuaydin aynen canım perşembe ultrason baktı dün nstye çağırdı sancın yok ama 40 hafta olduğu için istersen yatırıp suniyle başlatalım doğumu istersen de bikaç gün kendi sancın olmasını bekleyelim dedi bende beklemek istedim yarın tekrar nst istedi cumartesi son kez ultrasonla bakarım pazartesiye kadar hala doğmamış olursa pazartesi den öteye bekleyemem risk alamam dedi 😕 içimden hep yarın yada cuma doğuracakmışım gibi geçiyor sanki yarım saat önce de hafif kasıklarımda ağrı oldu sonra baskı falan oldu biraz psikolojik mi bilmiyorum ama inşallah artık doğururuz 😂
cansuaydin esraceylan allah yarfımcın olsun canım.. Her muayenede hem nst hem ultrason hem catı muayenesi oluyorum, pazartesi gelen giden yoktu bakalım yarın ne diyecek.. Biz de maksimum pazartesiye kadar bekleyeceğiz ama pazartrsiye kadar doğmazsa sezeryan.. Ben de zaten pazartesiden sonrayı beklemek istemiyorum, insan bi yandan geriliyo bi yandan heyecanlanıyo.. Kısacası psikoloji filan kalmıyor yaşamayan bilemez 🤪😂
esraceylan cansuaydin aynen öyle hergün hala doğurmadın mı laflarını duymaktan gına geldi 😂 benim de bebeğin de keyfi yerinde aslında geleceği zamanı bilirler ama işte etraftakiler sağolsun psikolojimizi bozuyorlar 😂