Mevaaaa5555 May18 bi sıkıntı olmaz zaten kuzum sen kendin mi bakıyorsun ovilasyona istersen takip edecek birini ölebilirim sana 🤗
AylaNur_ A_C_04 1 ci test yok ikincide koyu bence biraz daha koyulaşmalı...T cizgisi c ye nispetenden daha koyulaşmalıdır😊
May18 AylaNur_ evet yok daha smdı bir daha yaptım daha da koyulasmıs hrlde yarın oglen koyu olur her ay 12.gun sanıodum ve bırakıyordum smdı neredeyse yumurta catlaması 14 gune varıcak
Dlkdlk May18 14tür genelde evet yumurtalamadan 2 gün önce ve 2 gün sonra da değerlidir:) cünkü spermler canlı kalabilir 2 gün
A_C_04 May18 cnm biliyorsun Dur belki ama söylim yinede testi yaparken ilk idrarla olmasın öğleden sonra saat 14:00 gibi yap tabi yapmadan 1 yada 2 saat önce su ve sulu şeyleri içmeyi bırak...
May18 vuslatim34 bence o gun ıcılen su mıktarı ve ıdrarı bekletme saati etkili ben artık saat ikiye gelene kadar az su ıcıyorum mesela oyle 1 saat falan degıl
May18 Valla koyu ama dunkılerde koyu ben anlamıom bu ısı 🤷♀️ stres olmayalım dedik bu ıse basladık daha steslı oluo hrlde 🤪
May18 A_C_04 ozmn senın daha catlamamıs yumurta daha o demek bu bi bol havuc ye havuc catlamaya ıyı gelıo bugun ve yarında ılıskı dıolar oyle ıkı gun surınce koyu cızgı