Kubrakayaa Merhabalar ben Maraş lı değilim tayinimiz çıktığı için marastayim ve tanıdığımda yok iyi bir doktor arıyorum şimdilik vatanda mehtap hanıma gidiyoruz vatan Hastanesi'nde doğum yapan var mı temiz mi mehtap hanım nasıl doğum konusunda
Leylaalin Kubrakayaa Ben Kahramanmaraşlıyım mehtap hanımda adet gecikmem oluyordu onun için gitmiştim ve bana direk senin çocuğun olmaz demişti ve biz o zaman çocuk düşünmüyorduk megapark Semih yancara gittim hayır öyle bi şey yok herseyin temiz dedi 3 ay sonra hamile kaldım doğumumu Semih bey yaptı kızım 37 günlük çok memnunum her zaman destekçi çok nazik kibar asla olumsuz konuşmaz kesinlik Semih bey derim size tekrar hamile olsam ona giderim
AcelyaC Mehtap hanımı bilmiyorum ama vatan hastanesi hizmet açısından çok iyi değil doğum sonrası o da hizmetlisinin anneyi terslediğine bile şahit oldum
Yesimayrdm Bende Maraşlı değilim ama mega park Derya duyar sağlam var ben gidiyorum suan 5 aylık hamileyim doktorum çok iyi ve çok iyi ilgileniyor yada aynı hastanede Alparslan Özdereli var ben ona gidecektim ama randevuları hep dolu bakabilirsiniz
Yeni_annee Yesimayrdm canım bende normalde megaparkta başka doktora gidiyorum ama yarin ona gidicem sonradan gittiğim için ilgilenmeme gibi bir durumu olur mu sence
Zhdkllk Bende Maraşlı değilim ama Maraşta yaşıyorum. Vatan Hastanesi'nde Bahar Diker Başara' ya gittim bir defa. İyi bir doktor. Ama Hilal hanımın daha iyi olduğunu duydum yani normal doğumu destekliyormuş genellikle haftaya ona gideceğim bakalım.
Kubrakayaa Ben doğumu Semih yancar da megapark ta yaptım çok aşırı memnunum tekrar hamileyim ve Semih yancar a gidiyorum canancnn
Kubrakayaa Leylaalin Bende doğumumu Semih yancar da yaptım çok memnunum tekrar hamileyim ve tekrar Semih bey e gidiyorum