Rabiia41 Sinemustafa2008 bende 18+2 ama çok değişik 🙈elimi karnımda tutunca karnımdan kalp atma sesi gibi pıt pıt ses geliyor sadece. Hareket hissedemiyorum bende daha anlamıyorum ki 🤷♀️
hndgkct Sinemustafa2008 17+4 üm ben de pıt pıt atıyor gibi birşey hissettim sağ tarafımda bugün sabırsızlanıyorum net hissetmek için zaman çabuk geçsin ☺️🙏❤️
Mcvhr_dgn Sinemustafa2008 canım 17+4deyiz hissediyorum tabi öyle tekme falan değil böyle balık kayar gibi kelebek kıpırdaması gibi daha küçükler
Gamzelibebek00 18+6 son 1 haftadır ara ara içerde pıtlama hissediyorum kasıkla göbek deliğim arasında ilk gebeliğim
Mcvhr_dgn Bide ilk gebeliğinse canım hissetmemen çok normal benim ikinci gebeliğim olduğu için daha erken hissettim
Mervekuzgun Sinemustafa2008 18 de hissetmiştim çok yakın hissetmen 23 haftaya kadar da hissedemezsen doktorlar bunu normal olarak görüyor bebekten bebeğe değişen birşeymiş seyirme gibi mısır patlıyor nabzı atıyor gibi hareketler oluyor 😊
ald1017 Bizde 17 haftalığız.Geçen gün sanki seyirme gibi hissettim ama doğru mu hissettim onu da bilemiyorum.Sonrasında da hiç hissedemedim.