Tutku92 Sueda29 24 haftalığım. Geçen haftadan itibaren yani 23 haftalıkken dışardan göründü, hatta videoya bile kaydettim eşim görsün diye. Bazen öyle sert tekmeleri oluyor, bazen yumuşak atıyor
Anrebasum Sueda29 21.haftamdan , 22. Haftada biraz daha net şimdilik, buyuk bir vurma seklinde de degil seğirme gibi görünüyor karnımda. Ama gunun her saati değil, çoğunlukla aksamlari hareketleniyor benimki🤗🌸
Loya06 Ben 37.4 üm 27. Haftadan beri dişardan hareketleri görünüyo ki utancımdan bazı ortamlarda üzerimde şal ile otururdum bunun sebebi benim beneğim çok iri haftasından kilosu bayağı o yüzden diye tahmin ediyorum 😊
Bahar2 Sueda29 25. Haftadan beri dışarıdan görünüyor 37. Haftadayız karnım yamuluyor kardeşlerim çok tedirgin oluyorlar
masalsii Sueda29 bende gördüm o postları da 20 de dışarıdan görünmez zannetmiyorum😂 21 deyim hala kendim hissediyorum sadece oda ara sıra sürekli de değil kasıklara dogru vuruyor
masalsii Sueda29 yani eşim bile ben ne zaman hissedicem diyor ben bile anca anlıyorum dur bismillah diyorum 😂😂