Babbyyyy1 Kızlar merhaba hepsiburadanın heyner beşiğinden almak istiyorum fakat bu efsane cumadan sonra bi karışıklık olmuş göndermiyolarmış ürünleri aranızda yeni alışveriş yapıp teslim alan oldu mu
Loya06 Babbyyyy1 asla ve asla bir daha o hepsiburadaya girmem de bişeyde almam da beni bin pişman ettiler efsane cuma ayağına ben 11 aralıkta bi lohusa şerbetlik sebili almıştım tam 10 ocağa kadar neler çektim ne iade edildi ne karşımda bir yetkili sorumlu gördüm hep telesekreter çıktı 1 ay boyunca en son tüketici hizmetlerine şikayet ettim direk mesaj geldi iadeniz gerçekleştirilecektir diye tavsiye etmiyorum hiç
Ozlem12 Babbyyyy1 2 hafta önce aldım anne yanı beşik çok erken geldi sorunsuz kurulumunuda kendimiz yaptık gayet güzel
A_S_K Babbyyyy1 oo bir sürü şey aldım evime hemse yeni bebeğime oyuncaklar, fon perdeler, tül perde, güneşlik, ankastre set,buzdolabı hepsi 3 güne elime ulaştı korkmadan alabilirsin 😊
Gamze8001 Bende efsane cuma günü alışveriş yaptım hem hastane çantası hem salıngaç aldık 1 hafta içinde geldi hiç sorun yaşamadım