iremanne ozgeackgz-1 bende akademide detaylı ultrasona ikili taramaya şeker testine ekstra para ödemedim . Evet Körfez Marmara en uygun özeller arasında . Yine de asla özel hastaneye bağlı kalmayın . Ben Umuttepe’ye gidiyorum . Yarın bi gün doğumda ekstrem bir durum olduğunda sizi götürecekleri yer devlet hastanesidir . (Sağlıkla kalın )
Sevda12 ozgeackgz-1 kaşları çatık felan duruyor evet ama öyle biri değil çok kibar bir doktor aslında 😀
ozgeackgz-1 Sevda12 evet ben bayadır giriyorum sanırım 30. Haftadan önce girmeye başladım tam hatırlamıyorum ismail bey her muayene öncesi nst çektiriyor birde bende çok sancı oluyordu o yüzden gidiyordum mecbur çekiliyordu
ozgeackgz-1 kesinlikle doğru diyorsunuz devlette de bir doktor olması gerek ama malesef ben daha önce devletede gittim çok kötü muamelelerle karşılaştım özellikle Alikahya’da, randevu alamamakta cabası
Sevda12 ozgeackgz-1 beni nst ye çağırdı da doktorum muayene de olacak mıyım acaba nasıl oluyor ilk defa gireceğimde. Nst den sonra muayene mi olacağım birde muayene ücreti de ödeyecek miyim heyecandan doktorumu dinleyemiyorum 😊😊 söyledi ama hatırlamıyorum
ozgeackgz-1 Sevda12 Nst ücreti 15 tl muayene 97 tl muayene ücreti 10 gün geçerli. Beni hiç muayene etmeden önce nst çektiriyor
Tugcem2019 elif41asel selam canım ben ismail beye gidiyorum 14. Haftadayım gayet memnunum cinsiyet bekliyoruz 🙂🙂
Tugcem2019 ozgeackgz-1 merhaba ismail yılmaza gidiyorum bende detaylı ultrasona çağırdıda siZlerden giden varmı acaba ücret felan alındımı