elif41asel Kızlar ben tavsiye üzerine ismail beye randevu aldım da acaba o doktora gidip memnun olan var mı ben sezaryen istiyorum da buna karşı çıkmaz demi belki bi önce ki postları okumuşsunuzdur 28+5 haftalik gebeyim ve halen doktor bulamadım 🙄
iremanne elif41asel bu hastanede doğum yapan kimi duysam sezaryen . Sanırım doktorları normal e karşı .
Tugcem2019 elif41asel selam canım ben ismail beye gidiyorum 14. Haftadayım gayet memnunum cinsiyet bekliyoruz 🙂🙂
ozgeackgz-1 elif41asel doktorum önerdi ben normal istiyordum vücudun kaldırmaz dedi ısrarla Sezeryan dedi genelde de Sezeryan yanlısı diye duydum ama bilmiyorum yalnız doktor olarak çok iyi ben çok memnunum, hatta annemin doğumuna da girip beni doğurtan da kendisi ☺️
elif41asel ozgeackgz-1 ayyy çok sevindimmm ya valla bak Allah razı olsun çünkü hamile oldugumdan beri doktor arıyorum özel olmasına rağmen kabul etmiyorlar illa normal olsun diyorlar 😊
ozgeackgz-1 elif41asel ne demek 🤲🏻❤️ Gereksiz testler asla yatırmadı bana hep aynı ilacı kullandım çok zorda kalmadıkça da diğer türde ilaçlar vermedi detaylı ultrasona baktı normal muayene ücretiyle başka özellerde hepsi ayrı para
ozgeackgz-1 elif41asel ismail bey biraz değişik biri ilk zamanlar değiştirmek istemiştim ama iyi ki değiştirmedim yalnız çok Bilgi vermez siz sormadıkça mesela çok ilaç yanlışına değil ama ultrasonda olsun çok ilgili bi randevu alın derim
Tugcem2019 ozgeackgz-1 merhaba ismail yılmaza gidiyorum bende detaylı ultrasona çağırdıda siZlerden giden varmı acaba ücret felan alındımı
elif41asel ozgeackgz-1 ya ben geçen diğer doktora gittim utrosan kağıdı simsiyah o kadar sınır oldum ki anlatamam bilgi de vermedi benim için önemli olan sezaryana yok demesin çünkü ben çok korkuyorum da
ozgeackgz-1 elif41asel aslında normal çok daha iyi diye düşünmüyorum gerçi benimde ilk doğumum ama doktor bana Sezeryan deyince ili gün kendime gelemedim içiniz rahat olsun İsmail bey size de Sezeryan diyecek ayrıca Marmara hastanesi değil mi nasıl simsiyah kağıtta verdi benim hep 4D
elif41asel ozgeackgz-1 ben bebegimin yüzünü bile göremedim 😂 kagir verdi siyah dedim aylarca bunu mu bekledim
Sevda12 ozgeackgz-1 bana da hep siyah ultrason kağıdı veriyor son iki gidişimde 🤯 bende çekiniyorum düzgün bir foto çekebilir misiniz diye 😕
ozgeackgz-1 elif41asel şaşırdım eğer aynı hastanede farklı doktora gittiysen çünkü tüm cihazlar aynı olması gerek benim en küçükkenden beri hep renkli 4D
elif41asel ozgeackgz-1 aynı hastane farklı doktor yok ya bende o kadar heves ettim utrosan kağıdını gördü eşim bebek nerde diyo😂 hatta burda post açmıştım
ozgeackgz-1 elif41asel ama inanın bı sefer görünce hep insan gidip baktırmak istiyor 😂 inşallah sizin ki de güzel pozlar verir zira göstermeyince insan gıcık olmuyor değillll
elif41asel ozgeackgz-1 ben çıktıktan sonra ağladım inanır mısın 😂 deli oldum resmen azarlar gibi konuştu benimle ama Allah razı olsun içimi rahatlattin