Fatmanur_yakup17 Didem25 canım yiyebilirsin abartmadan bişey olmaz o kadar sıgaralı ortama giriyoruz Ha bi kere burger yesek nolacak
Ozgesn Didem25 bende yedim geçen gün 😄 yiyin bsey olmaz doktorum da dedi sık sık yeme oyle ayda yılda bir olur dedi 🎈
Nevinnn Didem25 ye gitsin ya zaten cok yemiuodundur anladigim.kadarıyla ben ayda bir yada 2 ayda birkez yiyorum 😅
Didem25 Canım hiç sağlıklı bir şey çekmedi şimdiye kadar 🤦♀️ Kola,hamburger ,pizza vs istedim hep ,buzamana kadar direndim ama 🤦♀️😂
sevgiarslann54 Didem25 benimde çekiyordu eşime söyledim alır mısın diye malzemelerini alıp kendi yaptı evde benim yaptığım daha sağlıklı olur diye 😂 valla gayette güzel olmıştu sizde kendiniz yapın
Alpase Didem25 valla hamburgerden tutun pizzaya etsiz cigkofteyi herseyi yedim hemde haftada bir kac gün simdi kizim 1 aylik ve gayet sağlıklı çok şükür yiyin anacım eziyet etmeyin kendinize
Yenianne65 Didem25 1 seferden Birsey olmaz birseyin zararlı olabilmesi için devamlı tüketmek gerek ama bu da bi gerçek ki benim de hamileliğim boyunca çok ama çok canım istedi yine de yememiştim