Fatmaaldmr Merhabalar evet bende doğum yaptım ☺️ İlk bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim. 1 ay sonra tekrar hamile kaldım. Daha sonrasın da herşey normal ilerlerken İstanbul’dan Ankara’ya düğüne gitmiştik18. Haftam da ağrım başladı doktora gittiğim de açılma olduğunu ve doğumun heran başlayacağını söyledi bunun üzerine başka hastaneye yönlendirildim yatışım yapıldı ertesi gün bebeğin suyu alındı karnımdan amniyosentez yaptılar ardından serklaj dikişleri için ameliyata aldılar hiçbir acı hissetmedim dikişler atıldıktan sonra normal hayatıma döndüm tabi doktorumun bazı uyarıları vardı evden kesinlikle dışarı çıkmadım sadece lavabo ve yemek ihtiyacımı karşıladım. Annemle kaynanam her hafta biri gelerek işlerimi gördüler saolsunlar. Her an bişey olacakmış korkusuyla haftaları geçirdim. İnanın çok zordu hastaneye gitmek için can atıyordum artık dışarı çıkamadığım için 😅 33. Haftama geldiğin de ise gebeliğe bağlı şeker çıktı ve insülin kullanmaya başladım. Bebeğimin suyu ve kilosu fazlaydı. Serklaj dikişlerimin açılmasını bekliyorduk açıldığı an doğum başlayacaktı ama doktorum açmadı taki dün akşama kadar ☺️ Nst de sancılar çıkınca yatış verdiler ilk serklaj dikişlerim alındı sonrasında ise sezeryana. spinal olarak ameliyat oldum hiç bir ağrı hissetmedim kesildiğini bile anlamadım bebeğimin sesini duyana kadar sonrasında dikişlerim atıldı ve beni odaya çıkardılar en kötüsü de bebeğimi yanıma vermediler solunum sıkıntısı var dedi doktor ayrıca kalbinde parlaklık görülmüş bunun için de dışarıdan profesör doktor gelecekmiş herşey yolun da giderse inş kızıma kavuşacağım dualarınızı eksik etmeyin allah hepinize kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin daha anlatılacak çok şey var ama kimseyi sıkmak istemem herkese hayırlı günler🙏🥰
Kbrbydk Fatmaaldmr oncelikle gözünüz aydın 🤗serklajli olup bu haftaları gorebilmek ne kadar güzel yaa😍rabbim kavustursun bebeginize en kısa zamanda. Bende serklajlıyım ama normal doğum daha kolay sanki bizler için. Sizde neden sezeryan tercih edildi?
Dfnmm Fatmaaldmr gözünüz aydın olsun çok sevindim ☺️Serklaj dikişleriniz nasıl alındı anestezi yapıldı mı dikişler alınınca sonrasında ağrı oluyor mu?
Mothernew Çok sevindim🥰 Rabbim sağlıklı ömür versin, geçmiş olsun gözünüz aydın🙏🏻 Kuzunuza da bi an önce kavuşun inşAllah 😍 Bu arada yapıştırma olmuyor mu artık neden dikiş? Ve baş ağrınız oldu mu doğumdan sonra?
Fatmaaldmr Mothernew serklaj dikişleri tel ile atılıyor canım dün akşam doğum yaptım henüz başağrısı falan yok bende sadece ameliyat yerim ağrıyo oturup yatarken bence bünyeden bünyeye değişiyor
Fatmaaldmr Kbrbydk gebeliğe bağlı şeker çıktı son haftalarım da suyum fazlaydı ayrıca bebeğin kilosuda haftasına göre ilerideydi zorunlu sezeryan yaptılar
Fatmaaldmr Dfnmm dikişler alınırken çatala geçtim anestezi yapmadılar ağrı ister istemez oldu canım yandı ama herşey bebeğim için mecbur katlandım
Dfnmm Fatmaaldmr ben Doğumdan hiç korkmuyorum Da dikişlerin alınmasından çok korkuyorum 😔Allahım yardım etsin