Gulbenn 4+3 yeni öğrendigim gebelik var ilk olucak hayırlısıyla 😱 kolayı cok seviyorum ve suan da devam edıyorum sızce ne yapmalıyım deneyımı olanlar😶
minicikbirmucize Gulbenn ben arada içiyorum şekersizinden canım istiyor 😅 bebeğimde bir hafta önden gidiyor genelde ayran içiyorum hep ama
Fdm Gulbenn hamburger patates kızartması ve çiğ köfte 😔 dayanamıyorum bazen yiyorum. Eşim doğunca çocuğun önünde yeme bıktım hamburgerinden diyor ☺️
edward Gulbenn ben de nescafe sürekli içmek istiyorum 6 ay bende arada kola içtim ama son 2 ay sürekli kahve içmek istiyorum 😖
Ayshmm minicikbirmucize şekersizlerinde de aspartam(askorbik asit) veya titanyum dioksit vardır,şekerli mi daha zararlı şekersiz mi karar veremiyorum
Emin_e Kahve delisiydim icmedim ilk uc ay, simdi de haftada bir ya da iki bazen uc tane sekersiz turk kahvesi iciyorum yalnizca... canim istiyor ama dikkat ediyorum, sonuna geldim sukur:))
Gulsevin 6-7 haftalığım mc donalds yedim şimdi. Önce yiyorum sonra pişman oluyorum. Ne kadar zarar verebilir ki bebeğe bilen aydınlatsın 🧐bide tavuk söyledim ve ıce tea içtim. Koladan ve etten daha sağlıklı diye düşünerek 🙈
Mervee58 Gulbenn bende normalde kola cips aramam ama hamilelikte canım istiyo ilk zamanlar aşırıydı şimdi öle değil ama tutuyorum kendimi😅
Fdm Siibeell sonuçta dışarıdan hazır gıda. Etsiz olanları ye ama abartma demişti doktor ama yapabiliyorsan kendin yap dedi. Yapmıyorum açıkçası yiyorum arada
Milan Siibeell hazır cigkoftelerde çok fazla katkı maddesi var glikoz ketçap koruyucular çok sağlıklı birşey değil aslında. Ilk 3 ayımda mide bağlantısında tek yiyebildigim gıdaydı gerci😊
Betul55 Gulbenn mayonezi zararlı. Tavuk yda eti güvenilir biyerdense zararı olmaz ama mideye çocuğa dokunabilir gibi geliyor. Burger kingten yemiştim hamburger yarım saate geri çıkardım dokundu:)) Kahve çay ve asitli içecekler vitaminli yiyeceklerin çocuğa geçmesini engellediği için az içiyorum bende canım çekerse
bskulku Benim doktor bir iki gunde 1 bardak kola içebilirsin demişti. Bazen bu yeme içme olayını çok abarttığınızı düşünüyorum. Her şeyden yiyin hamburger çiğ köfte kola nescafe ama abartmayın gunde 3 bardak Nescafe içerseniz bi dur derler. Canım istediğinde cipste yiyorum ama gunde 3 4 paket yemiyorum. Yada her gün çiğköfte yemiyorum haftada 1 en fazla. Cig olan şeyleri birde dip balıklarını yemeyin yeter. Onlarda bebeğe zararlı olur diye değil zehirlenme ihtimaliniz var diye.
Karadenizf bskulku katılıyorum. Her gün yemediğin içmediğin birşey ne kadar büyük zararlar verebilir ki? Abartmadığımız sürece herşey mübah bence 😁 kola da aynı şekilde çook çok dayanılamadığında içilebilir herşey gibi. Alkol sigara hariç🙂🙂