merveugurlu Son ay birden bire çatlayan var mı ? Krem kullanmasına ragmen . Henuz çatlamadım ama çatlıcakmıyım diye merak ediyorum 32+1 olduk .
Saadetozd merveugurlu ben 37de çatladım çok azda olsa, ama düzenli krem kullanmadım ve çok kilo aldım ona rağmen çok az çatlakla atlatıcam inşallah
Gozdemalgac merveugurlu ben 37de çatladım ama çok ufak benimkiler hep yağ krem sürdüm ben yinede minicik çatladı kızımın canı saolsun
merveugurlu Saadetozd bir şey kullandınız mı ben şuan 17 kilo aldım lierac kullanıyorum gune 1 defa çatlamadım ama çatlıcakmıyım korkuyorum
Saadetozd merveugurlu frei öl yağını kullandım ama düzenli kullanmadım annemde ablamda olmamış bendede olmaz diye düşünüyodum:) siz gene düzenli kullanın tedbiri elden bırakmayın
merveugurlu Selinsu son dakıka çatlamaktan korkuyorum açıkcası bende çokmu çatladınız ve krem kullanıyormuydunuz
Selinsu merveugurlu hindistan cevizi yagi bazende bebe yağı kullaniyorum derin yirtiklar yok şimdilik ama benimde korktugum basima geldi son zamanlarimda catladim kacis yok malesef