bbusra Hayırlı akşamlar..11 hafta 1 günlük hamileyim.bugün doktor ultrasonda ense kalınlığı normal ancak burun kemiği göremiyorum dedi.kafam allak bullak...bu konuda bilgisi fikri olanlar var mı? sabah farklı bir doktor için randevu aldm.biliyorum ki bu gece cok uzun olacak😞
Kizimgeliyor bbusra ayy bilgim yok ama rabbim bebisine sağlık versin başka doktora gitmen tercih etmen çok iyi olmuş başka doktorun görmesi daha iyi rabbim yavrularımızı hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinn üzme kendini stres daha kötü
Babyboymom bbusra Allah yardımcınız olsun benim hiç bir fikrim yok. Ama yarın eminim netleşecektir. Herşey Allah'tandır. Allaha dua edin bu akşam. Benimde yarın detaylı ultrasonum var nede olsa insan nasıl çıkacak diye merak ediyor. İnternette kafanızı bulandırmayın eminim sonuçlar iyi çıkacaktır. Bol şansınız olsun inşallah🙏
Seyda26 bbusra ayni haftadayiz ve bende bugun gittim canim.benim doktorumda olcemedi kucuk daha dedi haftaya gel tekrar bakalim dedi bunda sıkıntı edilcek bi durum yokki telaslanma
Gozde_ bbusra Canım hiç telaş yapma benim doktorum da ense kalınlığı normal demişti burun kemiği hakkında hiç bişey söylememişti verdiği rapora bebeğin pozisyonu nedeniyle görülemedi yazmıştı bi sıkıntı yoktur 😊 hem belki kibarcık fındık burunlu olacak o yüzden görünmemiştir korkma annesi 🤗
HumeyraKarakurt Rahat olmaya çalışın biliyorum çok zor fakat sadece ferahlık isteyin Allahtan,göreceksiniz ki boşuna üzülmüş olacaksınız nasipse🙏Başka birşeyle meşgul olun ve kesinlikle hevesinizin gitmesine izin vermeyin lütfen,Allah ferahlık versin🙏
bbusra HumeyraKarakurt Allah razı olsun iyi dilekleriniz için ancak inanın cok zor.öğrendiğimden beri hiçbirşeye odaklanamıyorum.Rabbim inş sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.aksi halde de bana hediye olur yine ama işte cok zor 😞
bbusra Kizimgeliyor Amin inş🙏🏻İnş yarın ki doktor içimi ferahlatır🙏🏻Rabbim hepimize cocuklarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
bbusra Babyboymom Amin inş öyle olur🙏🏻inş sağlıkla alırız kucağımıza🙏🏻Ve gercekten googleda ne kadar arama yapsam bunalıma soktu beni.
bbusra Gozde_ inş dediğiniz gibidir inş ölcüm için kücüktür🙏🏻Cok zor bi durummuş.sanki hiçsabah olmayacak gibi😭
Babyboymom bbusra Tahmin ettim hemen internete bakacağınızı zaten o yüzden yazdım internette kirli bilgi dolu hiç bakmayın bence yarın ola hayrola🙏🙏🙏
Merveozcelikcckl bbusra benimki de burnunu 12+4 te zor gösterdi doktor zor ayırt etti küçük olduğu için sizinki görünmemiştir içiniz rahat olsun
bbusra Merveozcelikcckl çok şükür gittiğim başka bir doktor normal dedi hiç sorun yok dedi şükürler olsun🙏🏻Rabbim sizlerinde bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inş🙏🏻
Alperbaby bbusra canım bizim çevremizden biride hamileyken doktor diyor ki bebegin burun kemiği yok bu bebegin burnu olmayacak Almamız lazım engelli olur diyorlar. Kadın ikna oluyor. Önce bişeyler imzalatip sezeryanla alıyorlar. 4 buçuk aylık bebeği. Bi bakıyorlar bebegin burnu oluşmuş. Kadın ailesi cıldırıyor. . Ama şikayet etselerde o imzalanan kağıt yüzünden bişey yapamadılar. .çok geç oldu zavallı bebeğe yazık oldu. Mutlaka başka doktora git.
bbusra Alperbaby cok ğzüldüm bu duruma cok acı bir durum😞Allah ailesine sabır versin🙏🏻Buarada gittiğin diğer doktor bebek gayet sağlıklı dedi.Şükürler olsun🙏🏻
OyaDrdnc bbusra ikili test istemesi gerekiyordu benimde oleydi burun kemigi yok dediler test yapildi uzulerek soluyorum ama down sendrom riski cikti ama inanmadim allahim biliyo herseyi ins saglikli olur bebeklerimiz
bbusra OyaDrdnc cok şükür bu sabah gittiğim doktor gayet sağlıklı dedi.ikili test yapıldı 1 hafta sonra kesin sonuç alacagız.Rabbim sizlerede gönül rahatlığı verir en kısa zamanda inşAllah🙏🏻