Linakarakoc Merhaba lütfen yardımcı olun 31 e kadar set tekme atan bebeğim dünden beri daha az ve yumuşak tekme atıyor böyle kibar kibar atmaya başladı ne olmuş olabilir birden
Damla________ Linakarakoc zaman daraldıkça olurmus öyle benimkide çok hareketliydi birden yavaşlayınca şaşırıyor insan ama normal korkma 2 güne yine aynı atar 🙏
Selindereli Linakarakoc benim 35haftalık hergün vuruş sekli değişik bazen hafif bazen sert bide sen yorulduysan oda yoruluyor ve çok kıpırdamıyor bide büyüdükçe alan daralıyor rahat hareket edemiyor korkma
Berilzdemir Linakarakoc Benimde su an 33.hafta 2 gündür yavas yavas hareket ediyor. Sanırım yeri kalmadı artık. Bende tam telaş yapıyordum ki yorumunu okudum. Bişey olmıyordur ınsallah🙏🏻
Linakarakoc Damla________ internette kordon dolanırsa öyle atar diye yazanlar olmuş sizce öyle birşey olabilir mi yoksa normal mi yumuşak ve az atması
Damla________ Linakarakoc bence onları okuyup kafanı bulandırma hiç benimde 2-3 gün yavaş ve çelimsiz attı kendiliğinden düzeldi zaman daralıyor dönüyor yer değiştiriyor o yüzden böyle oluyor
Damla________ Gultekin1 ben zayıf olduğum icin 16 haftalikken hissetmiştim ufaktan ama belirgin bi tekme icin 19-20 civarı olur genelde çok güzel bir duygu 🙏
Damla________ Gultekin1 😊 19 haftalarda falan genelde kıpır kıpır oluyorlar yatarken zorlanıyorsun ne yöne yatsan atıyor acaba ezdimmi rahatsız mi ettim diyorsun değişik şeyler insallah yakında hissedersin sabret
Damla________ Linakarakoc rica ederim iyi düşün hep ben başından beri öyle yapıyorum Allah’a çok şükür bi sorunum olmadı 🙏
Linakarakoc Berilzdemir böyle olabiliyormuş demek ki kötü düşünmeyelim herkes yaşıyor bu durumu sanırım🙏