Gulbebek KIZLAR 36. Hafta bebek kiloları ve boyları ne durumda? Benim kızım biraz iri galiba🙈3290 olmuş kilosu boyu 49 cm. Sizde durum nasıl?
Cerenn35 Gulbebek bizim de geçen hafta 36. Haftada 3350 gram ile bizi şok etti. Şeker falan da yok. Doğum hakkında bir şey dedi mi doktorunuz?
beriliceannesi Yaaaaa çok güzel ben de öyle istiyorum 🤗 tombul bebek çok severim🤗 bu süreçte ne yediniz var mı tavsiyeniz 😍 pekmez ve muz yiyin diyorlar ama
Gulbebek beriliceannesi Vallahi aylardır diyet yapıyorum doğru düzgün yendiğim bir şey yok liste dışına çıkmamaya çalışıyorum ona rağmen maşallah kızım kilo alıyor anlamadım doktor yapısal dedi☺️
Gulbebek Cerenn35 Benim zaten sezaryen olacak, ama istesen de normal doğuramazdın dedi doktor, 40. haftayı beklersek 4 kg kesin geçer ve 4 kilo üstünde zaten normal doğuma alamıyorum dedi. Sizin dırumunuz nedir?
Cerenn35 Gulbebek net bir şey söylemedi haftana göre bir bakarız yine dedi. Belki son haftalarda çok almaz diye bekliyoruz.
Esmaemenova beriliceannesi canim kilo boy genetik bişey benim de bebegim 36 haftada ben 34 deyim 2 hafta onde gidiyor doktor babasi yapili birimi sordu? Bende evet eşim uzun kemikli birisi dedim genetik dedi bebeğim babasindan almiş genetiğini
Gulbebek Esmaemenova Bizim de her iki ailenin maşallahı var kızım da bize çekmiş doktor da genetiktir dedi ama insan korkuyor yine de
beriliceannesi Esmaemenova benim de 28. Hafta ama kilosu boyu falan hep 29. Bir haft önden gidiyoruz 🤗
Karakurt 33 haftalıkken 2500 boy 48 cm di bizimde boy biraz önden gidiyor ilk oğlum 38 haftalık 53 cm doğdu bakalım bu nasıl olacak