Hkmt Benimde 19+6 hayirli olsun saglikla alin kucaginiza insallah 🙏 tansiyon düşüklüğü oluyor maalesef sizlerde oluyor mu 8-5 9-7 gibi sersemlik bas agrisi mide bulantisi yapiyor bide hazımsızlık ve şişkinlik hala devam 🤦🏻♀️
aysenur30 Hkmt benim baş ağrım çok oluyor tansiyondan mı oluyor acaba sağ tarafımda özellikle bazen gün boyunca kafamı kaldıramıyorum hiç
Leyla508 1 hafta önce idrar yolu enfeksıyonu geçirdim 19+2 yim. Progrstan başladık oda beni mahvediyor. Baş agrısı şişkinlik ödem mide bulantısı...
Leyla508 Hkmt alttan koyuyorum zatende günde 3 defa olunca çok agır geliyor aksamları karnım öyle bi şişiyor ki nefes alamıyorum
Hkmt Leyla508 bende oyleyim canim merak etme bu ara tansiyon dusuklugu bas agrisi karnimin siskinligi nefes alamiyorum resmen Rabbim butun hamilelere hayirli dogumlar nasip eylesin kucagimiza alinca unutucaz insallah acıları🤲
Leyla508 Oykutoskuzey benimde ağrıyor doktor bu süreçte normal bebek büyüyor ama vucutta magnezyum eksıklıgı olunca agrı 2 katına cıkıyor dedı oyuzden günde 2 kez magnezyum ıcıyorum
Hulya_C Oykutoskuzey çok normal bende de oluyor hemde belim sakatlanacak gibi hissediyorum. Hemen bitmesi dileğiyle 😇
Oykutoskuzey Hulya_C bende çok korkmuştum kuzum sağolasın rahatladım düşük yaparım diye korktum popoma vuruyor ağrısı böyle 😟😟
Hkmt aysenur30 kac haftalik canim bas agrisi ilk once tansiyonu dusundurur bi bakmanda fayda var benim genelde dusuk ondanmi oluyor agri anlamadim ama devamli bendede bas agrisi var bu haftalarda