Duyguluuu Kızlar anneler merhaba park yatak mı yoksa heyner beşik tarzı beşikler mi kararsız kaldım 🤔🤰🙋♀️ bebegim için önerileriniz hangisidir
hilal-ali32 Duyguluuu Daha önce doğum yapmış anneleri dinledikçe karar verdim ve ben park yatak aldım. Ama biz tayinci olduğumuz için taşıma kolaylığı olsun diye aldık. Eğer kalıcıysanız bilemem 😊
hilalyavuz Duyguluuu merhaba ben heyner beşik aldım hepsi buradadan. Çok beğendik anne yanı için kullanıma da uygun 0-5 yaş arası. Çocuğuma oda yapmıycam o yüzden hem anne yanı olsun hem beşik olsun hem de büyüdüğünde içinde oyun oynasın park yatak olsun diye tercihim bu yönde oldu tavsiye ederim ☺️ https://i.hizliresim.com/NLM46O.jpg Beşiğin resmini yükledim belki fikir olur ☺️
aysegullerg Duyguluuu Hepsiburada dan heyner beşik aldık hem çok şık hem aşırı büyük değil sallanabiliyor sabitleniyor uyku setide içinde oluyor tavsiye ederim🌸
hilalyavuz hilalyavuz @Zeyk merhaba canım beşiğim geldi kurduk çok beğendik 🤩 https://i.hizliresim.com/NLM46O.jpg
Duyguluuu hilalyavuz teşekkür ederim canm çok güzelmiş bende böyle düşünüyorum aslında bakarım yine güle güle yaysın bebisin 🥰☺️
Zeyk hilalyavuz ay harika olmuş sizindenbayildim güle güle büyütün bebişinizi inşallah 😌😍 bende çok memnunum valla
Sultan1903 Normal beşik hediye geldi bize, ben de şu anne yanı olan beşiklerden aldım.Park yatak mı bilmiyorum.Sumay bebe’ den baybnet falan aldım.hatta kargom bugün gelecek.6 aya kdr onu kullanacağım.2 ay kadar annemde kalacağım o yüzden aldım.
hilalyavuz Zeyk amin amin inşallah canım 🤲🏻 Cümlemiz inşallah 🤲🏻🥰 siz de keyifle sağlıkla kullanın 🤲🏻🤩
hilalyavuz Yldrmbytkn merhaba hepsi buradadan aldım beşik ölçüsü 60-120 içindeki uyku seti her şey dahil beşiğin içinde set halinde
aysegullerg Duyguluuu netten aldık Hepsiburada sitesinden birebir geliyor eşim kurulumunu yaptı rahat kurulumuda canım
hilalyavuz Duyguluuu birebir aynısı geldi eksik hiçbir parçası da yoktu, zaten hepsi buradadan olunca güven sorunu yaşamadan aldım. Aynen ben de senin gibi düşünüyorum 2 yaşına kadar oda yapmam diye, oda yapıncada yine de bu beşiği kullanır rahat ☺️
Hmsregmze hilalyavuz güle güle kullanın 🤗 bende bu beşikten almak istiyorum ama yorumlarda sallanırken ses cıkartıyo filan yazmıslar. Siz memnun musunuz ses cıkartıyor mu
hilalyavuz Hmsregmze henüz kullanmadık kısmetse mayıs ayında kullanıma başlıycaz canım ☺️ Ama kurduk baktık inceledik salladım hiç ses de çıkarmadı bana her yönüyle ideal kullanışlı geldi