Nacvess Slm kızlar bende 6+1 haftalık hamileyim bulantılarım var kasık ağrım var keseyi gördük 2 gün sonra da kalp atışı için gideceğiz
Nacvess Kuzuyahasret bende aynıyım devamlı kontrol ediyorum birde benim bi kaybım Oldu oyüzden daha tedirginim
Kuzuyahasret Nacvess benim de maalesef kürtajım var korkularım ikiye katlanıyor inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur
Angel2 Dlkdlk benimde 5+4 sürekli uyuma istedigi halsizlik ve midemde bi gariplik var hep istahsizlik varr sag saglim gecer insallah bu surec
baharcpt Glr_3519 5+4 üm ama daha önce 2 düşüğüm olduğu için otomatik düşük riskim var. Daha doktora gitmedim stres olmamak için kanamam falanda yok 7. Haftayı bekliyorum gitmek için
Glr_3519 baharcpt boşa 7.ci haftayı beklemeyin benım ilki 9 haftalıkken kalbi durdu sımdı de düşük riskim var
baharcpt Glr_3519 Bebek sağlıklı olmayınca düşük iğnesinin bir anlamı yok canım sağlıklı değilse vücut atar
baharcpt Glr_3519 2 gebeliğimdede her hafta doktor çağırdı stres içinde geçti benim için tecrübeli olduğum için bekliyorum. Şuan gitmeme zaten gerek yok çok yeni en azından 7. Haftada bazı şeyler belli olur.
Fatooo Glr_3519 çok geçmiş olsun bana da kalbi yavaş atıyo dedi salı tekrar çağırdı bakalım ne olacak benimde ilki düşüktü😔 inşAllah bü kez elimiz boş dönmeyiz hastaneden dualarım seninle 🤲 canım kalbi durduğunu doktordan mı öğrendin sende bi belirti kanama vs oldu mu?
Angel2 Tgcy benimde adet tarihime gore 5+4 gecen hafta sali gittim doktora keseyi gordu daha yeni dedi 10 gun snra gel dedi kac haftalik oldugunuda soylemedi yarin randevum kalp atisini duyarim insallah
Tgcy Angel2 inşallah bakalım bana ne dicek yarın bide tahliller aynı gün çıkmıyormu devlette ben çıkıyor diye biliyorum sabah saatinde verince öğleden sonra cıkıyor diye biliyorum sizlerin nasıl odlu
Angel2 YagizAsyaMom benimde 5+4 2.gebeligim şuan kese gorundu gecen hafta yarin randevum bakalim meraktayim . Belirti olarak midemde hafif bulantilar var yediklerim dokunuyor gibi ve cok halsizlik uyku istegi var cocukta var zor oluyor rabbim hepimiz icin bu donemi sag saglim gecirmemizi nasip.etsin
YagizAsyaMom Angel2 bebeğiniz kaç aylık benimde oğlum var 1 yaşında Allah yardımcımız olsun çıktık bakalım Bi yola Allah utandırmasın 😊
Asilaymomm baharcpt benmde 2 dusuğum var ama bende kan pıhtılaşması cıktı canm smdı hamıle oldgmu öğrenir ogrenmez kan sulandırıcı iğnelere başlattı doktor benı. Ondan sordum