Emine0602 Merhabalar mamadush kanguru almak istiyorum. Her yöne olan yeni modelini kullanan var mi genelde diğer modeli görüyorum acaba her yöne olan kullanışlı değil mi
K1996 Emine0602 eşim aldı ama benim kullanasım gelmiyor erkek bebekler kızlara göre daha dikkat edilmeliymiş ayakları çok açık durmaması lazım mış
NERDOGDU Bende kararsızım alıp almamakta. Bende şurda bekliyim. Belki karar vermemde yardımcı olurlar.
Emine0602 NERDOGDU her yöne olması daha mantıklı geliyor ama sayfa da da pek görmedim heryöne kullanan fotoğrafı ve ya yorumu . O yüzden bende kararsız kaldım acaba sağlıklı değil mi
NERDOGDU K1996 oturma pozisyonu olduğu için ön tarafa bir baskısı yok baskı popoya oluyor. O yüzden ergonomik, daha sağlıklı deniyor.
Emine0602 Ben bi kere sayfaya sordum her yöne olanın videosunu ve fotoğraflarını attılar ama kullanıcı yorumu olmayınca netleştiremiyprum
Emine0602 NERDOGDU bir arkadaşım geçen sene almıştı çok memnun olduğunu söyledi. Ama önemli olan bu sene yeni çıkan her yöne modelin nasıl olduğu dediğiniz gibi ucuz da değil